hneď po autoškole som rok a pol po autoškole a až posledný víkend ma naši pustili jazdiť úplne samu vec ako vlastné auto dlho dlho dlho neprichádza do úvahy, ale dávny sen je samozrejme toto
Ako prvé po autoškole som ale jazdil Daewoo Espero, potom Fiat 126p, neskôr necelý rok v robote Kia Ceed, stará Fabia a teraz konečne tento CTR.... Skutočne moje = kúpené za vlastné peniaze boli len malý Fiat a teraz Civic...
Ak si vôbec pôjdem robiť ten vodičák (a ak ho vôbec urobím ) a ak sestra urobí tak ako plánuje, tak bude moje 1. auto toyota corolla viii, staručká, ale poslúži. ak sa teda v marci konečne dokopem do tej autoškoly, všakže... takže, je sa čím chváliť
vlastné nemám, ale jazdila som na maminom renaulte...a potom na otcovom dodge nitro
ked' ale budem mať dostatok financií, kúpim si nejaké BMW alebo Audi suvko...som velká ženská, potrebujem sa do toho auta aj spratať a nešoférovať s kolenami na hrudi
... čo sa mňa týka tak som nikdy nejak nechcel niečo luxusné a drahé ... bude mi stačiť niečo staršieho dáta a hlavne čo je dlhé roky overené ... bud nejaký land cruiser alebo nejakú klasiku od MB - teda najlepšie OBE
... od autoškoly už ubehly skoro dva roky ale na vlastné auto som ešte nenašetril respektíve ja som na auto nikdy nešetril
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
á aké by som chcel je zložitá otázka lebo by to záležalo od financií
a bude!
nechcem mat tak skoro vlastne auto..
ale vysnívané autá boli vždy mini, alebo chrobák.
ked' ale budem mať dostatok financií, kúpim si nejaké BMW alebo Audi suvko...som velká ženská, potrebujem sa do toho auta aj spratať a nešoférovať s kolenami na hrudi
@whisper inak toto nechapem ani ja ale kedze sa predavaju a nie malo, asi na tom nieco bude
prve auto v 2008 som mal takuto krasavicu prezyvanu Biatch:
medzitym prestavka...potom som v 2009 realne asi vyse mesiaca jazdil na pozicanej 206tke a povedal si ze taky odliatok bakelitu nechcem ani zadarmo
a potom Blueberry a teraz Larissa/VAZimir (myslim ze predstavovat netreba) a crta sa nieco dalsie do rodiny (co ale asi budem kupovat za vlastne)
a som veľmi zvedaví čo príde za tátoš nabudúce
... čo sa mňa týka tak som nikdy nejak nechcel niečo luxusné a drahé ... bude mi stačiť niečo staršieho dáta a hlavne čo je dlhé roky overené ... bud nejaký land cruiser alebo nejakú klasiku od MB - teda najlepšie OBE
... od autoškoly už ubehly skoro dva roky ale na vlastné auto som ešte nenašetril respektíve ja som na auto nikdy nešetril
... doma ich máme dost tak načo kupovať dalšie
a jedno takéto
Dokonca s LPG
Čiže sa vozím za pár korún (€)