Moje prvé auto bolo Seat Ibiza, 1996, 1.9TDi 81kw, auto som mal od 300 000km do 520 000km, potom som motor potreboval 3 000€ oprava tak som ho podaroval kamošovi - mechanikovy
BMW 318i 1984 bolo moje prvé vlastné..
Inac ak to berieme na akych autach som jazdil od vodicaku tak to bolo Ford Mondeo 2.0tdci 2003, Peugeot Expert tepee 2.0 hdi 2009, Mitsubishi L200, VW touareg 3.0 diesel 2012
Bolo, je a ešte nejakú dobu bude Daewoo Lanos, pretože ho mám rád a nechcem sa ho vzdať.
(osobne nerozumiem, čo majú ľudia s tým mať čím drahšie auto - odvezie ma to? vyzerá to dobre? má to rádio? má to klimatizáciu? na ceste nie som najrýchlejšie auto - prvý v kolóne - nebezpečný pre seba aj pre ostatných? čo viac potrebujem od auta?) A ak som jebnutý šofér, ani Pagani ma nezachráni.
ja keď budem veľký, tak si kúpim starý črep, v ktorom sa počas víkendov budem vŕtať, jeden už mám aj vyhliadnutý E-Type Flat Floor - vraj to bolo najkrajšie auto v histórii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Teraz golf 4 1.9TDI a veľká spotreba oleja.
Človek, len žeby menil tie autá. :happy:
A mám ho dodnes len s tým rozdielom, že si prešlo generálkou a dostalo nové plechy...
Inac ak to berieme na akych autach som jazdil od vodicaku tak to bolo Ford Mondeo 2.0tdci 2003, Peugeot Expert tepee 2.0 hdi 2009, Mitsubishi L200, VW touareg 3.0 diesel 2012
moje bolo » www.birdz.sk/webka/husky/fot...
taketo presne. az na spz, za bola ina.
(osobne nerozumiem, čo majú ľudia s tým mať čím drahšie auto - odvezie ma to? vyzerá to dobre? má to rádio? má to klimatizáciu? na ceste nie som najrýchlejšie auto - prvý v kolóne - nebezpečný pre seba aj pre ostatných? čo viac potrebujem od auta?) A ak som jebnutý šofér, ani Pagani ma nezachráni.