dik.... no zase obrazky treba brat s rezervou... aj audiny maju cierne strechy.... ale pride mi to praveze take zaujimave ta strecha v tej cervenej tak som sem dal taku foto...
ťažká otázka každé má svoje výhody a nevýhody asi je to o osobných preferenciách škoda že tu nie je na výber aj mercedes... tam by som bol jednoznačne rozhodnutým inak plátenku by som asi nechcel viac krát som videl že sa dobráci nudili a rozpichali ju nožom aby si pohonili ego... radšej hardtop alebo niečo podobné ... mimochodom pre mńa krásny kabriolet v podobnej cenovej relácii je Porsche Boxster síce len kokpit pre dvoch ale má to lepšie vnady
@Soreljulien a ktory mercedes mas na mysli ? kludne daj tip... no ja mam taky nazor na tu platennu strechu ze pokial ti niekto chce na aute spravit nejaku skodu tak ju spravi nech je hocijake a to iste plati aj z vykradnutim... ale je pravda ze to asi viac provokuje... aha platenna strecha preco ju nerozparat..... to porsche je ina liga to je fakt.... ale ja by som to chcel pouzivat na denne jazdenie.,, porschatko by bolo najlepsie ako druhe auto....
@pepoxx Ahoj, v podstate sa jedná o to že kabriolet z coupé obyčajného auta ako je audi a4 alebo trojkový bramborák nemá dušu, ale to je len môj osobný názor, kabriolety sa vyznačujú tým že nie sú až tak okukané, ale tieto dva typy áut vidíš na každom rohu a sú snom každého pubertiaka, preto ti to bude každý závidieť, a preto by som látkovú strechu bál sa mať ak by som býval v nejakom väčšom meste neraz sa stalo že nejaký dobráci kamarátovi poprepichovali a to mal len retro jednotku Golfa ... ja ak by som ti mal poradiť musel by som vedieť aké sú tvoje preferencie, je to ako s dovolenkou existuje milión destinácií, ale každá je niečím špecifická no áno lenže je dosť podstatný rozdiel prepichnúť látku a rozbiť sklo... síce Boxter je úplne iná finančná záležitosť, garantujem že nebude strácať ani z´daleka tak na cene ako podobné, to máš aj s 911 tak že 1998 r.v. stoja stále cez 20 000 eur ktoré sú v top stave, jasné že existujú aj lacnejšie lenže čo ušporíš na nadobúdacej cene to preinvestuješ do následného vylepšenia technického stavu... poznám ľudí ktorí sú obyčajní a mali takéto auto aj na bežné jazdenie, ľudia si vsugerujú že je to nejaké nadauto a potom si myslia že to je nemožné ale opak je pravdou, treba to auto jednoznačne vyskúšať a nájsť majiteľov ktorí ti radi poskytnú aj teóriu aj prax... ja by som si vyberal niečo neokukané čo ke´d hodíš raz na predaj tak ti nebudú stačiť vyvolávať a nie že budeš mať auto také ktoré nikto nechce a nebudeš sa ho vedieť ani za boha zbaviť aj ke´d ho budeš dávať pod cenu ako to v dnešnej dobe normálne funguje - ono dosť záleží čo preferuješ, či automat, alebo manual, či predkolku či zadkolku, či dvoj alebo viac miestne, aké sú tvoje maximálne možnosti vo financovaní servisu a podobných záležitostí ktoré ťa budú čakať, ke´dže auto je stratová záležitosť, v dnešnej dobe je to dosť ťažko dobrých áut je málo a malý výber zato v zahraničí ich je dosť ale musíš potom zaplatiť ficovi zbojnícky poplatok povedme do tých 10 000 eur keby vyberáme orientoval by som sa na autá s koplet servisnou a max. dvoma majiteľmi, jedine auto ktoré bude v dobrom technickom stave, niekedy ani tak netreba pozerať na ukazovateľ stavu km - Moje čierne kone: Mercedes SL ak by si ho nedokázal živiť kľudne sa dá bez nejakých ťažkostí dať ma plyn, Boxster S, Jag XK8, Ford Mustang, Mistubishi Eclipse Spyder, TVR Tuscan, ak tak strašne túžiš o BMW tak pouvažuj o M3 Cabrio ale asi bude možné len E36, je tých áut kopec, stačí si len o tom niečo vyzistiť a podľa seba a svojho cítenia sa rozhodnúť, stavím sa o svoju trojkorunovú trvalú že keby si skúsil SL-ko tak by si sa vyprdel na 70% kabrioletov ani hrdzavý bicykel by si o 325 a A4 1.8T neoprel - ak budeš raz riešiť kúpu, ak je to len také motivačné, snáď niekomu napadne svoju latku dávať vyššie, žijeme len raz a prečo si neužiť maximum čo poskytuje život
@Soreljulien huh pekne si sa rozpisal.... no ja nastastie nebyvam vo velkom meste a kabriolet s platennou strechou uz mam 2roky nastastie strechu mi zatial nikto nedobodal byvam v rodinnom dome tak mozno aj preto ..... no tie auta co si menoval mas pravdu ze su skvele, ale financne je to niekde inde bohuzial.... teraz v piatok ideme s kamosom pre jedno burane auto do nemecka a vyhliadol som si po ceste aj jednen bmw e46 cabrio s lpg sice je v bazare ale aspon ho omrknem a uvidim....
@pepoxx som spisovateľ, ale snažím sa krotiť, ke´d môžem pomôžem, tak sa pochvál čo máš, rád píšem na túto tému ke´dže odmailčka milujem autá, dobrý nápad oplatí sa to poznám pár ľudí čo sa tomuto venujú.. ja by som si vzal ak by som nad takouto vecou rozmýšľal určite mercedes tie novšie majú aj fúkanie horúceho vzducu na krk spod hlavovej opierky... nehovoriac o tom že aké sú pohodlné na športový kabriolet, kto neokúsil neuverí, síce vzduchový podvozok na naše cesty by som už po osobnej skúsenosti asi neodporúčal ale je to pohodlné veľmi ... ťažko je niečo radiť keď neviem čo máš rád rozumieš ma ... ja rád cestujem stopom tak okúsim takmer všetko a pokecám o tom s tým človekom ktorý to auto užíva a koncent až tak chválený nie je
ja mam fiat punto cabrio ale trosku prestavane dali sme tam benzinovy motor s turbom ine napravy... atd. proste sme sa pohrali aby to trosku islo a podarilo sa.... vali dobre, ale kedze je to stale punto tak nieje az tak pohodlne a je male.
Inak uz mam doma aj novy prirastok... nakoniec som sa rozhodol pre to BMW e46 325Ci cabrio bol som prenho v Taliansku a ma aj Hardtop takze cez zimu mam z toho normalne auto s pevnou strechou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
BMW:
[/IMG]
AUDI:
[/IMG]
Inak uz mam doma aj novy prirastok... nakoniec som sa rozhodol pre to BMW e46 325Ci cabrio bol som prenho v Taliansku a ma aj Hardtop takze cez zimu mam z toho normalne auto s pevnou strechou