z Lidla mi chutia asi akékoľvek (okrem slaných, tie vôbec nemám rada , ale najviac asi tiee smotanovo-syrové a slaninové, paprikové sú tiež dobré.. a super je, že ich tam je moc!
Slovakia Chips si sem tam kupujem iba s príchuťou Cibuľková smotana (lebo sú maxi super!), ale iba keď sú v akcii
@sarita621 ja neviem mne prídu príliš mastné a nezdravé ja mám radšej slovakia a to preto lebo sú to české chipsy inak Bohémia a tie úplne milujem.Sú nemastné nepripaľujú sa a na kvalitnom slnečnicovom a palmovom oleji robené.Čo dodať sú naj
@zelinka prepáč, ja sa na tom ešte stále smejem lebo ja som ako 9ročná bola tiež zamilovaná do jednej postavy a videla v nej ideálneho chlapa...a potom mi dotrklo, že to bola tá najväčšia blbina, akú som si mohla myslieť a tak nejako som si na to pri tebe spomenula
ale ja ti to neberiem (= veď keď je to chlap podľa tvojho gusta, prečo nie? (= ale sama si vyhlásila, že si na starších (čomu sa nečudujem) ((=
@kajooooooooooooooooooooooooooo pi*ami a kundami si nazývaj holky, na ktoré myslíš, keď sa vyrábaš, prosím ťa... @nathalicatko to je v pohodke, Natálka ale tak ako reálne by som si nevedela predstaviť teraz vzťah s nejakým 35+ veď by mi otcom aj mohol byť ale aj tak si myslím, že ja môžem skákať 2 metre do výšky, ak by ma vôbec dakto chcel a nie to si ešte dávať podmienky
tento birdzák je zrejme vzor toho najhoršieho čo môže existovať na zemi, ak by sa ti podarilo prehovoriť Tomáša a dali by ste mu ban, zrejme by sa tomu potešilo x ľudí.....
@35 ale pisanie k veci ti ide @zajkousko jj, samozrejme ked ta dojebem v kazdej hadke tak ze mi neodpises (asi nemas co, huh?)
predpokladam ze keby sa tebe vymaze profil dakoval by som bohu za to ze sa nemusim kukat na tie tvoje mega-turbodrbnute srackovske vygrci ktore su ozaj nechutne a chlapov ktorych pridavas. takisto tvoje krestanske litanie ktore scrollujem zo zavretymi ocami aby som sa z toho nahodou nestal retard. k tebe len tolko, najradcej by som si ta blokol ale nechcem byt az tak hnusny a znizit sa. @tikalok po tom co som v tvojojm profile nasiel "Vianoce sú zas, práve tu a práve teraz
stromček svieti, voda svieti!" sa na teba zvysoka vydrbel pretoze si trufam povedat ze je to rovne hovnam co pridava zajkousko
@midnight
nikdy som ťa neprosil, ale teraz tak učiním.....
nie je nič horšie pre birdz ako človek @41 , ktorý nie že je chorý , vtedy by som jeho chovanie ospravedlnil, ale je zámerne arogantný a nechutne bezočivý...
takáto "vec" tu nemá čo hladať a ban, ktorý by si mu uštedril, by prospel aj jemu samému...
@42 sry, bal som sa ist dole @zajkousko tak teraz absolutne neviem co ti odpisat, ci 20x za sebou ze si drbnuty alebo sa na teba vyjebat
inac je zajimave ze ked ti dojdu slova tak tu vsetkym vypravas do duse a ked si maximalne v tak zacnes volat adminov, ty si nieco ako male decko na pieskovisku ktore hovori sracky a nikto sa s nim nechce bavit, kazdy mu povie pravdu a ono zacne plakat a krici na mamu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Slovakia Chips si sem tam kupujem iba s príchuťou Cibuľková smotana (lebo sú maxi super!), ale iba keď sú v akcii
najradsej mam paprikove
ale slovakia sú dobré.
@nathalicatko Natálka? raz poviem, že vidím ideál chlapa v jednej postave a už to takto seriózne berieš
ale ja ti to neberiem (= veď keď je to chlap podľa tvojho gusta, prečo nie? (= ale sama si vyhlásila, že si na starších (čomu sa nečudujem) ((=
@nathalicatko to je v pohodke, Natálka ale tak ako reálne by som si nevedela predstaviť teraz vzťah s nejakým 35+ veď by mi otcom aj mohol byť ale aj tak si myslím, že ja môžem skákať 2 metre do výšky, ak by ma vôbec dakto chcel a nie to si ešte dávať podmienky
este chces nieco dodat?
tento birdzák je zrejme vzor toho najhoršieho čo môže existovať na zemi, ak by sa ti podarilo prehovoriť Tomáša a dali by ste mu ban, zrejme by sa tomu potešilo x ľudí.....
@zajkousko jj, samozrejme ked ta dojebem v kazdej hadke tak ze mi neodpises (asi nemas co, huh?)
predpokladam ze keby sa tebe vymaze profil dakoval by som bohu za to ze sa nemusim kukat na tie tvoje mega-turbodrbnute srackovske vygrci ktore su ozaj nechutne a chlapov ktorych pridavas. takisto tvoje krestanske litanie ktore scrollujem zo zavretymi ocami aby som sa z toho nahodou nestal retard. k tebe len tolko, najradcej by som si ta blokol ale nechcem byt az tak hnusny a znizit sa.
@tikalok po tom co som v tvojojm profile nasiel "Vianoce sú zas, práve tu a práve teraz
stromček svieti, voda svieti!" sa na teba zvysoka vydrbel pretoze si trufam povedat ze je to rovne hovnam co pridava zajkousko
nikdy som ťa neprosil, ale teraz tak učiním.....
nie je nič horšie pre birdz ako človek @41 , ktorý nie že je chorý , vtedy by som jeho chovanie ospravedlnil, ale je zámerne arogantný a nechutne bezočivý...
takáto "vec" tu nemá čo hladať a ban, ktorý by si mu uštedril, by prospel aj jemu samému...
@zajkousko tak teraz absolutne neviem co ti odpisat, ci 20x za sebou ze si drbnuty alebo sa na teba vyjebat
inac je zajimave ze ked ti dojdu slova tak tu vsetkym vypravas do duse a ked si maximalne v tak zacnes volat adminov, ty si nieco ako male decko na pieskovisku ktore hovori sracky a nikto sa s nim nechce bavit, kazdy mu povie pravdu a ono zacne plakat a krici na mamu
zajkove kresťanské úchylnosti sú sledované a tie najväčšie sú mazané.
ale má pravdu, ty by si mal byť zmazaný celý.