prv som čítala väčšinu blogov, hlavne ma bavili také na pokračovanie, lenže tí dotyční to potom z ničoho nič prestali písať! potom ma prestalo baviť čítať hocijaké blogy
@smartboy neviem si to predstavit fakt obcas sa nieco vtipne z casu na cas niekomu zazit podari, ale neviem si predstavit ze niekto by mal pisat take clanky kazdy den
mozno preto, ze proste nemam schopnost vnimat veci s radostou, alebo preto, ze z toho vyplyva ze jedine co viem pisat su tiez depresivne omacky, ale proste.. neviem si to predstavit ked si zoberiem knihy, diela.. neviem si predstavit ze nieco by malo byt zalozene cisto na humore mozno mam limitovanu predstavivost, ale nejak mi to nesedi do toho umenia..
@hoperpohroma@9 , ale ide to. Ono nejde len o to, že sa udeje niečo vtipné ide aj o zhodnotenie rôznych situácií. Taký Lasica, Filan, Markovič to vedeli, spraviť aj z nepríjemného zážitku kúsok na pobavenie.
Ja napríklad mám všelijaké články rôzneho žánru, ale napr. keď ste ironický, sarkastický alebo zaradíte do poviedky iný druh humoru, tak množstvo ľudí to koľkokrát vezme úplne inak - vážne, necitlivo, či nechápavo - proste nevedia nájsť pointu a zaradiť ten humor k danej veci, nevedia nájsť medzitým súvis, lebo napr. pesimisti si napr. k danej téme humor nevedia predstaviť. Možno preto napríklad si nevie niekto predstaviť písaný humor. Lenže písanou formou sa dá vyjadriť všetko. @hoperpohroma napríklad ja som si nikdy nevedela predstaviť písaný horor..vždy som si hovorila ako sa môže niekto báť z knihy...a prečítala som si Stephena Kinga a doteraz mám zlý pocit z jednej postavy v knihe a vždy sa bojím, či nestojí za oknom
Túto otázku som dala pre zaujímavosť. Chcela som vedieť, čo by ľudia tu chceli čítať, že možno potom sa dozviem, čo naozaj chcú a budem tak písať a možno sa viacerým ľuďom budú moje články páčiť. Tiež mám rada humorných autorov, ktorí nadľahčujú rôzne situácie. Takže dúfam, že sa na môj článok pozriete a aj keď sa vám nebude páčiť, tak ho aspoň skritizujete a budem vedieť v čom mám pokračovať a v čom nie. Za pokus to stojí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja nemám chuť čítať tie romantické a depkárske...a tie tvoria drvivú väčšinu
(len si to neviem moc predstavit, predsa len, vtip sa lepsie podava hranou podobou)
a ja osobne mám rada rebríčky všelijaké.
do teraz sa smejem keď si spomeniem na blog o ceste v MHD od @chingula škoda že tu už nie je :´(
a dosť ma baví tento druh blogov aj od @l1me
a nie to že "nechal ma a môj život nedáva zmysel, som chodiaca troska"...to ja fakt nemusím
mozno preto, ze proste nemam schopnost vnimat veci s radostou, alebo preto, ze z toho vyplyva ze jedine co viem pisat su tiez depresivne omacky, ale proste.. neviem si to predstavit ked si zoberiem knihy, diela.. neviem si predstavit ze nieco by malo byt zalozene cisto na humore mozno mam limitovanu predstavivost, ale nejak mi to nesedi do toho umenia..
A to hovorim ako niekto kto pisal vacsinou depresivne veci sem.
@hoperpohroma ono to nutne nemusi byt len o zazitkoch, staci ak ma niekto dobru "slinu" a kusok inspiracie
Nedá sa to definovať a môže toho byť široká škála, ale väčšinu vecí ma nebaví čítať po viac, ako prvý odsek, lebo ma to proste nebaví
Túto otázku som dala pre zaujímavosť. Chcela som vedieť, čo by ľudia tu chceli čítať, že možno potom sa dozviem, čo naozaj chcú a budem tak písať a možno sa viacerým ľuďom budú moje články páčiť. Tiež mám rada humorných autorov, ktorí nadľahčujú rôzne situácie. Takže dúfam, že sa na môj článok pozriete a aj keď sa vám nebude páčiť, tak ho aspoň skritizujete a budem vedieť v čom mám pokračovať a v čom nie. Za pokus to stojí.