veci typu: lístky na Bobbyho McFerrina, nejaké záležitosti od dizajnérov (napríklad toto: » www.haniboi.com/?view=store&... ), knižky z antikvariátu a konzumné darčeky v podobe syrov, juchú!
vlastne som chcela nieco kupit, ale asi kaslem na to a nikomu nic nekupujem, aj tak neviem, co by som mala kupit.. a som rada, ze mi otec po x rokoch poslal peniaze, budem sebecka a necham si ich pre seba
Mame som kupil anglictinu pre samoukov, lebo je perfektna francustinarka, ale bez znalosti zakladov Ajazyka je jej to vo vela dobrych zamestnaniach prd platne.... tak jej to snad pomoze
Babke som kupil knihu a este nieco pre kamosa vyhutam.
Jediný komu ten rok dám darček je jeden môj kamarát. Pre niekoho by to bol odpad ale jemu to určite urobí radosť a neviem sa dočakť kedy mu to konečne dám
@zeriavka sestre voňavka, kamarátke šatka, ďalšej kamarátke šatku, mamine knihu Stratený symbol, a potom ešte kamarátovi (kt. príde po dlhej dobe zo zahraničia) veľa korbáčikov, ocinovi tomu už tuším sestra dačo kúpila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
veci typu: lístky na Bobbyho McFerrina, nejaké záležitosti od dizajnérov (napríklad toto: » www.haniboi.com/?view=store&... ), knižky z antikvariátu a konzumné darčeky v podobe syrov, juchú!
Babke som kupil knihu a este nieco pre kamosa vyhutam.
veľkú obrázkovú knižku