Moje meno je drahé, ja som krásna mladá dievčina s krásnou srdcom. videl som váš profil dnes a chcel byť tvoj priateľ, môžete napísať mi priamo v mojom e-mailu (preciousibrahima51@hotmail.com ), tak, že pošlem viac moju fotku na vás a povie vám viac o mne. (Preciousibrahima51@hotmail.com )
my name is precious,i am a young beautiful girl with a lovely heart . i saw your profile today and like to be your friend,You can write to me direct in my email( preciousibrahima51@hotmail.com ) so that i will send more of my photo to you and tell you more about me. ( preciousibrahima51@hotmail.com )
venuuuuuuuuuuuuu27. novembra
Pozdravy drahá,
Mé jméno je Helen budu rád, že mají dobrou lásku
vztah s vámi, napište mi přes můj soukromý
e mail níže dovolte mi, abych vám poslal své obrázky a také říct,
si více o mně v pořádku, tady je můj e-mail privet
ja som si teraz našla správu "no veť prečo hmm daj tri otazky" od užívateľa ktorého nebudem označovať, ale nemám ani tušenie čo odo mňa chce, lebo sme si doteraz vôbec nepísali a ani neviem, či som ho vôbec niekedy na Birdz stretla
prosím môj drahý, budem rád, aby ste ma kontaktovať na (miranandrew@hotmail.com )
Môj najdrahší
Ako sa vám dnes a vaša rodina dúfam, že je všetko v poriadku s tebou
Hovoria mi Mirian videl som váš profil dnes v (www.birdz.sk) a zistíte, ľe ste hodní byť moja ako niekto komu môžem položiť na jeho airms tak dlho, ako láska je záujem, starostlivosť a teassing vás celú noc dlho, Ak máte záujem o dozvedieť sa viac o a pre mňa poslať nejaké fotky z bane môj kontakt takto: (miranandrew@hotmail.com ) čakať počuť od vás
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
preciousaabdul3. januára
dobrý deň,
Moje meno je drahé, ja som krásna mladá dievčina s krásnou srdcom. videl som váš profil dnes a chcel byť tvoj priateľ, môžete napísať mi priamo v mojom e-mailu (preciousibrahima51@hotmail.com ), tak, že pošlem viac moju fotku na vás a povie vám viac o mne. (Preciousibrahima51@hotmail.com )
.................................................................................
Hello,
my name is precious,i am a young beautiful girl with a lovely heart . i saw your profile today and like to be your friend,You can write to me direct in my email( preciousibrahima51@hotmail.com ) so that i will send more of my photo to you and tell you more about me. ( preciousibrahima51@hotmail.com )
venuuuuuuuuuuuuu27. novembra
Pozdravy drahá,
Mé jméno je Helen budu rád, že mají dobrou lásku
vztah s vámi, napište mi přes můj soukromý
e mail níže dovolte mi, abych vám poslal své obrázky a také říct,
si více o mně v pořádku, tady je můj e-mail privet
Adresa (helenharuni@yahoo.co.uk )
a čekám na vaši odpověď.
Tvůj ujít Helen
(helenharuni@yahoo.co.uk
atd.... je toho vela...
ja som to vedel
preco musim furt na taku natrafit prave ja?!
prosím môj drahý, budem rád, aby ste ma kontaktovať na (miranandrew@hotmail.com )
Môj najdrahší
Ako sa vám dnes a vaša rodina dúfam, že je všetko v poriadku s tebou
Hovoria mi Mirian videl som váš profil dnes v (www.birdz.sk) a zistíte, ľe ste hodní byť moja ako niekto komu môžem položiť na jeho airms tak dlho, ako láska je záujem, starostlivosť a teassing vás celú noc dlho, Ak máte záujem o dozvedieť sa viac o a pre mňa poslať nejaké fotky z bane môj kontakt takto: (miranandrew@hotmail.com ) čakať počuť od vás
Milovať navždy
Mirian
inak mi nič čudné nechodí. alebo možno len o tom neviem
@lenuli maily zbieraju do databazy na posielanie spamu, predpokladam ...
@12 oo krute, myslim, ze to kazdy bude smutit z toho,
Ahoj videla som tvoj profilcek, volám sa Zuzka a som nymfomanka!
Ja:
A ja zase flegmatik a choď do piče!
Vám taká nepisala?
ak stále hľadá, rada budem jeho Pani