joj ta rychlost moja.. inak nezvyknem robit nic zle, akurat ked idem do skoly parkujem na zakaze zastavenia, ale rychlost mi ehm ubehne velmi casto, az sa cudujem ze som schytala len jednu pokutu zatial
nikdy nic neporusujem, lebo ja som najvacsi poctivec a nikdy s ami nemoze stat, ze vedome nieco porusim. ja som ten clovek, ktory nenastartuje, dokym nie su zapasani aj ludia vzadu.
Jaj, aj pásy som chcela zahlasovať. Rýchlosť prekračujem len mierne, maximálne 60 v obci (na úsekoch kde si to môžem dovoliť, vždy idem takou rýchlosťou, aby som vedela včas zareagovať) a pásy... keď idem osobným autom, tak si ho zvyknem zapnúť, ale keď idem s otcom v práci, tak sa mi nechce, pretože každú chvíľu niekde stojíme a vystupujeme (robí distribútora a ja vozím s ním), proste ani motor nezhasíname, ale pás by som si musela neustále zapínať a odopínať
@patrixo o tom nehovorim, citanie s porozumenim pisem ze som smutna ked niekto porusuje predpisy vedome .. a
ok, taka situacia sa moze stat par krat ale nikdy ludia nie su nuteni ist bez bezpecnostnych pasov urcite ani nie su nuteni jazdit bez dokladov, predbiehat cez plnu....
Niekedy nedam prednost autobusu vychadzajucemu zo zastavky v obci. Ale to vacsinou keby mam prudsie brzdit. Radsej mu nedam prednost akoby mal do mna naburat blbec co sa mi lepi na kufor.
obvykle nic, lebo dobre viem, ze na miestach, kde pravidelne jazdim, mi niekto neustale pomaha a chrani ma. ale ked viem, ze na tej konkretnej ceste mi nikto nebude pomahat a chranit ma, tak rychlost. akoze vazne, 50ku vymyslel kokot.
Ja nejazdím ale priateľ a ten porušuje len tú rýchlosť... ale nie o moc.. proste mimo mesto medzi Trnavou a Sencou ide asi 100-110 no... ale to je tak všetko.
sem tam sa stane, no...
na cestách ma ochraňujú všetci svätý a zvlášť sv. Rita ku ktorej sa každý deň aj modlím a môžem povedať, že sa mi stalo niekoľko prihod nad ktorými krútili havami aj iní vodiči, ktoré skončili dobre..
keď telefonujem, mám mobil vždy na repráku, takže ruky mám voľné. to nepovažujem za priestupok. a čo sa rýchlosti týka, tú porušujem na rýchlostnej ceste v meste, lebo mi nedáva zmysel ísť 80, idem 90. a u nás hodili 30, to sa tiež nedá dodržiavať, to je taká nijaká rýzhlosť, ani na dvojke, ani na trojke... najviac čo som porušila tak asi na diaľnici keď som si rúbala 160.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ok, taka situacia sa moze stat par krat ale nikdy ludia nie su nuteni ist bez bezpecnostnych pasov urcite ani nie su nuteni jazdit bez dokladov, predbiehat cez plnu....
na cestách ma ochraňujú všetci svätý a zvlášť sv. Rita ku ktorej sa každý deň aj modlím a môžem povedať, že sa mi stalo niekoľko prihod nad ktorými krútili havami aj iní vodiči, ktoré skončili dobre..