Robila som prijimacky na bilingvalne Skultetyho teraz z 8. rocnika ale som pod ciarov.. na buduci rok by som si cela dat prihalsku na Katkin Park. Prosim mozte mi napisat nieco o Kakinom parku? ucitelia hovoria ze to nieje dobra skola.. ale cela by som o
Podla mna jediny vyznam ma postova Na skultetyho mam kamosov a podla mna nic moc.... Katkin park nepoznam ale ucitelia hovoria, ze to nie je dobra skola. Srobarka ma uz len meno ale tiez uz nie je nic extra. Zalezi na co sa chces zamerat, podla toho si vyber gympel...
10. kedysi bola, teraz je uz onicom, sami namysleni tupci tam chodia a ziadne prijimacky nie su brutalne tazke. Jasne, ze ked sa hovno ucis, tak aj na opatovsku by boli tazke Napr. ja som robil do matickej triedy na postu a ten test sa mi zdal byt lahky, vedel som vsetko, len nepozornost ma obrala o par bodov.
ej kej ej ludia chcemi ist na anglicke gymko v ke ale neviem kde mam ist a prave som zacal osmicku ta ze pls poradte a ci by ma zobrai s dvomi trojkami z neminy a sloviny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a hej choď tam radšej z deviatky
njn... skultetyho... ked chces anglicke bilingvalne tak je stale lepsie nez katkin park ale je fakt ze uroven klesa...
a pisala si aj odvolanie ked si pod ciarou? lebo tusim minuleho roku brali aj tak 22. pod ciarou...