Viera = skalopevné presvedčenie Ako ale môžeme niečomu veriť , keď vieme , že náš mozog nás nonstop ojebáva ? Potom je všetko len skalopevný ojeb A tomu jedinému verím
@15 nepokrstená kresťanka
a (zen)budhissmus mám ako moju najobľúbenejšiu filozofiu
determinizmus ako moje vedecko-filozofické presvedčenie, ku ktorému som prišla asi v 14-tich a až o 8 rokov neskôr som sa dozvedela o tomto smere.
Viď. môj (asi najlepší) článok o gumených kačičkách (vtedy to ale ešte bola len tá moja vízia fungovania sveta bez zvláštneho pomenovania) birdz.sk/azizi/blog/matematika-a-chaos/72067-clanok.html
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
V žiadnom prípade neverím na Boha, ktorý mi necháva odkazy prostredníctvom starých knížok a na základe mojej viery ma bude riešiť...
a (zen)budhissmus mám ako moju najobľúbenejšiu filozofiu
determinizmus ako moje vedecko-filozofické presvedčenie, ku ktorému som prišla asi v 14-tich a až o 8 rokov neskôr som sa dozvedela o tomto smere.
Viď. môj (asi najlepší) článok o gumených kačičkách (vtedy to ale ešte bola len tá moja vízia fungovania sveta bez zvláštneho pomenovania) birdz.sk/azizi/blog/matematika-a-chaos/72067-clanok.html