neviem či by som to nazvala mottom... ale snažím sa hovoriť si, že vždy sa môže všetko zlepšiť a to, že je niečo dokurvené neznamená, že to bude dokurvené navždy
No neni to práve moje živtoné motto, ale je to naozaj pekné...:
Všetko končí dobre. Ak nie je situácia dobrá, nedošla ešte k svojmu koncu.
...ale neviem, kto to vymyslel :/
A ešte také možno že "motivačné heslo", ktoré ma stále drží nad vodou...
Don't you know it's gonna be alright?
Je to krásne kvôli tomu, že mi to pomáha chápať fakt, že veci nad ktorými sa trápim, sú len problémy, ktoré ma nezabijú. To znamená, že život ide ďalej, aj keď sa niečo nevydarí tak, ako chceme a to sa už dá nadviazať na to, že všetko končí dobre. Ak nie je situácia dobrá, nedošla ešte k svojmu koncu.
nemám nejakú jednu vetičku, ktorá to vystihuje, ale žijem tak, že aj keĎ ostatní mi neveria, ja to zvládnem a potom, keď sa budú vtierať, sa na nich budem smiať.
a niekedy ''Look at a day when you are supremely satisfied at the end. It's not a day when you lounge around doing nothing; it's when you've had everything to do, and you've done it.''
Dokonalosťou sú maličkosti ale Dokonalosť nie je maličkosť
Nikto nikdy nie je tak veľký aby sa nevmestil do truhly
Snažím sa vychutnať si život, aj keď nie je skvelý, idem si za svojím cieľom a neprestávam veriť, že sa mi oplatí veriť, že to márne nie je a všetko čo bolo zlé na dobré sa zmení
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
@5to druhé je podľa mňa hrozná kravina
neviem či by som to nazvala mottom... ale snažím sa hovoriť si, že vždy sa môže všetko zlepšiť a to, že je niečo dokurvené neznamená, že to bude dokurvené navždy
je lepsie byt nenavideny za to kto som ako byt milovany za to kto nie som
zi kazdy tvoj den tak aby si nebol smutny ak by to bol tvoj posledny
ked ta niekto raz sklame, urobi to zase
bez prace nie su kolace
a najlepsi:
"Ak chceš lietať, musíš sa vzdať všetkého čo ťa drží pri zemi."
ten si zasluzil aj diakritiku
@ragdoll nie
@spidy hm, nie.
Nie náhody,ale rozhodnutia určujú náš osud.
Všetko končí dobre. Ak nie je situácia dobrá, nedošla ešte k svojmu koncu.
...ale neviem, kto to vymyslel :/
A ešte také možno že "motivačné heslo", ktoré ma stále drží nad vodou...
Don't you know it's gonna be alright?
Je to krásne kvôli tomu, že mi to pomáha chápať fakt, že veci nad ktorými sa trápim, sú len problémy, ktoré ma nezabijú. To znamená, že život ide ďalej, aj keď sa niečo nevydarí tak, ako chceme a to sa už dá nadviazať na to, že všetko končí dobre. Ak nie je situácia dobrá, nedošla ešte k svojmu koncu.
Neojebávaj. Stále ťa tu vidím na šecko pičovať.
Simple mind is easily filled with faith.
..kvak..
niekedy sa riadim podla ''let it go''
a niekedy ''Look at a day when you are supremely satisfied at the end. It's not a day when you lounge around doing nothing; it's when you've had everything to do, and you've done it.''
jednoducho motivacia riady vsetko
,,Je mi to jedno.´´
Životné motto č.2:No taxes is good taxes,this my motto!
Dum Spiro Spero je prvé. (Kým dýcham,dúfam.)
Druhé je Dream on until your dream come true. (Snívaj kým sa tvoj sen nestane skutočnosťou.
A motto : ,, Pravidlá na život niesu nikde napísané. "
uvidíš
"Everybody wants happiness. Nobody wants pain. But how can you make a rainbow without a little rain?"
"Never regret something that once made you smile."
a tak. a ešte "Don't let them hurt you - fuck them all."
Nikto nikdy nie je tak veľký aby sa nevmestil do truhly
Snažím sa vychutnať si život, aj keď nie je skvelý, idem si za svojím cieľom a neprestávam veriť, že sa mi oplatí veriť, že to márne nie je a všetko čo bolo zlé na dobré sa zmení