Aké je vaše najobľúbenejšie slovo, slovné spojenie, veta, hláška, výrok...
Máte nejaké slovo, ktoré už tak často opakujete, že už ho úoužívate jak bodku za vetou? alebo máte nejaké obľúbené slovo, ktoré často používate, počujete alebo tak? Moje naj slovo je NO COMMENT Stalo sa to mojim poznávacím znamením dokonca,
@coleshepter ježííííííííšššš .... toto mmôj najobľúbenejší gif, jak môj peknučký Ash hádže Pokéball aj na pozadí v mobile mám práve toto gifko DDDDDDD trafila si do čierneho moja
A inak často hovorím "jaky ja" napríklad poviem "do pana čo ti je*éééé?" a potom doložím "jaky ja do pana čo ti je*éé?" kamoš sa odo mňa tiež na to chytil a často pride dačo urobi a za tym "jaky ja"
a dakedy som často hovoril pred každou vetou "som chcel povedac" a neskôr asi po roku som to hovoril už aj v škole pred odpoveďou keď sa učiteľka napr niečo spytala tak som povedal najprv "som chcel povedac" a až potom som začal a to som to už hovoril tak rýchlo že to znelo skôr ako "snznnc"
@spiralfaust jeeee mno super vidím, že aj ty máš slová, ktoré sú už vlastne tvoje jak poznávacie znamenia U mňa je to NO COMMENT Také univerzálne ... keď niekto dačo povie a ja poviem za tým no comment tak je to jak bodka za vetou Už aj takú prezývku mám, že NO COMMENT .... áháá, No comment ide ako v škole tak mi hovoria DDDDDDDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
"ty si géeeenius, Mandaríííne, ty to dokááážeš!"
cmučiQ
asižé.
Och a ešte to "snáď" používam dosť
"kidding me?"
"a k... sakra" (toto myslím vážne, vždy sa tesne zastavím)
na viac si nespomínam
ta trúba je všade len v superobleku, len také som našla
@santoris nie nie, veľa ľudí pozná superrobotí opičí tím, hypersíla! připravit na akci!
Tototo abo však toto.. a iné
Ash
doma: do fucka
a dakedy som často hovoril pred každou vetou "som chcel povedac" a neskôr asi po roku som to hovoril už aj v škole pred odpoveďou keď sa učiteľka napr niečo spytala tak som povedal najprv "som chcel povedac" a až potom som začal a to som to už hovoril tak rýchlo že to znelo skôr ako "snznnc"
keď na niekoho musím dlhšie čakať. Samozrejme len začiatok nie celé