Moje obľúbené slovo je napríklad migrate (sťahovať) alebo neverending (nikdy nekončiace) z angličtiny alebo galanthus z latinčiny, čo znamená snežienka Čo Vaše obľúbené slová? Máte nejaké?
no u mna skor cela veta....asi to nebude uplne dobre gramaticky napisane ale tak to je jedno a je to francuzska veta ...radsej to napišem tak ako sa to vyslovuje ... Vule vu ku še a ve mua?? a doslovny preklad je chceš mat so mnou sex?
všeobecne výňatky z Biblie sa mi v angline a latine veľmi páčia (Dixitque ei Iesus sine ut mortui sepeliant mortuos suos tu autem vade adnuntia regnum Dei. )
z angliny sa mi ešte pozdávajú: nevertheless, however, tee (ten malý oný, na ktorý sa dáva golfová loptička pred dlhým odpalom), acquittance a coincidence.
no z anglickych totalne zerem slovo fallen(naadherne to zneje,a vlastne skoro vsetky ktorych zaciatok sa cita ako fo,fa,alebo fe) a potom este vsetky tie na "in"(ako ste hore spominali napr.immortal ale aj independent a samozrejme insanebutalive a ostatne-paci sa mi kvazi,de facto,kompetencia alebo ceske žváro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
gothica - aj to co vyjadruje, ako styl architektury, a krasne znie
barocco -tiez
insomnia- pekne slovo
glacial - nadherne slov latinsky ľadovy
alebo lumi-sneh po finsky
anglinu mam rad, tam sa mi paci takmer vsetko.. nespominam si na nic skarede
napr...emotion,evolution...atd.....sa mi paci ta vyslovnost heh
všeobecne výňatky z Biblie sa mi v angline a latine veľmi páčia (Dixitque ei Iesus sine ut mortui sepeliant mortuos suos tu autem vade adnuntia regnum Dei. )
z angliny sa mi ešte pozdávajú: nevertheless, however, tee (ten malý oný, na ktorý sa dáva golfová loptička pred dlhým odpalom), acquittance a coincidence.