ja mam najradsej tzv. lentilkove 2 kolecka z cesta cokoladoveho sa spoja dzemom, cele sa to poleje cokoladou a na vrch ide lentilka a vselijake mam rada ale z tychto...a puncove neznasam
@16 a ja nepoznam nikoho kto ma narodky na novy rok...teda iba viem ze nejaka baba sa narodila presne vtedy ako ja ale sme sa videli asi ked sme mali 2 roky takze nic z toho
Navrhujem cokoladove rezy - urobis cokoladovu polevu (neviem uz presne, aka sa robila do tychto, tak nejaku zaimprovizuj) a sprav tak 7-8 vrstiev s takymi tymi velkymi obdlznikovymi oblatkami. Daj do spajze vychladnut a mas Mnam
@pawlo medovy kremes? to som este nemala...mnam med ...
a inak mozu byt aj medovniky, mnam...alebo nieco karamelove, salkove, mnam...alebo este taky fajny medovy kolac, neviem jak sa vola....je toho viac ...alebo nugatove kocky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A z tých, čo sú v možnostiach, tak asi tí ježkovia
a inak mozu byt aj medovniky, mnam...alebo nieco karamelove, salkove, mnam...alebo este taky fajny medovy kolac, neviem jak sa vola....je toho viac ...alebo nugatove kocky