tak náš pes dostáva len "ľudské" jedlo každý deň varené kurča s ryžou, kuracie krky s cestovinami sem tam nejaké to bravčové alebo hovädzie varené a nesťažuje si na nič
@filus varené maso nedoporučujem, nemá to už takmer žiadne vitamíny. Ja kŕmim surovým masom, pred tým však poriadne bolo zamrazené aby sa zničili všetky bacily...
Moja Peggy spapá aj to čo nemá a najradšej papá s nami. Keď jej nedám tak tie jej očká vo mne vzbudia výčitky svedomia do takej miery, že si pripadám ako najväčší tyran pod slnkom. Takže nikdy sa nedá nerozdeliť sa z hocičím avšak najradšej má rizoto. A raz mala už aj pivko
my mame doma fenku labradora je to poslusne zviera ,
ale najradsej ma oblozene chlebicky, fakt, ona nezje cisti chlebicek (o granulach nehovoriac) musi ho mat natrety so sunkou, uhorkami, vajickom a postruhanym syrom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
granule by som mu v živote nedal
a je to vlčiak
úplne, že všetko
a je z 3/4 vlčiak a 1/4 husky
jasné, že Sofinka bude mať jedného pekného dňa svoju kostičku
hm, bígl + zlatý retriever
ale najradsej ma oblozene chlebicky, fakt, ona nezje cisti chlebicek (o granulach nehovoriac) musi ho mat natrety so sunkou, uhorkami, vajickom a postruhanym syrom...