ja mam hyundai accent yess aj ked nemam vodicak este! a je krasne cierne a strasne mi pasuje.
ale vodicak bude do par tyzdnov a vlastne ja este oficialne neviem ze to auto mam, manka to len povedala mojmu kamaratovi ze to je darcek pre mna ale je to prekvapenie nech mi to nehovori, tak sa vsetci tvarime ze o tom nevieme ale uplne nenapadne ze si zrazu robim po x rokoch vodicak ked mame doma auto navyse
jazdené od otca, kedže si myslí, že skôr či neskôr ho niekde ťuknem
ale šetrím na nejaké, čo si kúpim za vlastné a je mi jedno či bude horúcou novinkou na trhu alebo už bude mať predchádzajúceho majiteľa, hlavne že bude dobré
Neviem ako vy ale v dnesnej dobe kupovat nove auto kde je sice spotreba 4,5l ale motor nic nevydrzi, auta su predrazene a vyzera ako cukrik, no neprajny sused alebo dajaky debil ho oskre tak to nemusim.
zle soferujem, takze mi je zbytocne auto. mala som puntika a teraz mozem jazdit na felde, ale na felde teda jazdit nebudem (lebo v nej vyzeram smiesne)
@imoceans zaujímavé, toto BMW som videl na predaj asi 3 dni dozadu.. ak je naozaj tvoje, tak klobuk dole, vyzerá fakt dobre...
@salora ako sa ti podarilo vybaviť leasing z belgicka? ako ti tu funguje tá tesla? máš kde nabíjať?
@passarinho to je pravda, nové autá majú motory robené tak do 100 tis km a potom začnú problémy.. niektoré jazdenky, kt majú a 150 alebo 200 tis km idú stále super, vydržia viac
@borispetrik No ved ja viem. Moj motor mal najazdene 350 000.. Akurat ze prasklo tesnenie abo hlava teraz neviem tak sa robila GO. Predpokladam ze teraz ma okolo 400 000 a stale ide dalej. A kedze je tam nitridovana kluka, kovane ojnice a piesty. Tak aj keby som tam dal turbo na 200 koni tak vydrzi to dalsich 5 rokov.
@borispetrik ja de facto zijem a pracujem v BE, od prveho majitela cez autobazar, nabijat sa da normal zo siete alebo na free staniciach, takze nie je problem... na SK este myslim ale nie su, najblizsia je vo Viedni a funguje dokonale najlepsi kauf mojho zivota free servis, diagnostika a update sw cez net, vsetky novinky automaticky free... v podstate jednorazova investicia a mas pokoj...
@passarinho ešte som s ním na SK nebol, tak som po tom nejako nepátral ale Tesla sa pyšní tým, že všetky jej originálne nabíjacie stanice budú free a čo mám nejaké info, na Slovensku by mali v priebehu budúceho roka nainštalovať niekoľko solárnych... ale tak môžeš nabíjať aj v pohode doma zo zásuvky akurát to nie je free
@passarinho malo by sa jazdit na 60 - 90% kapacity baterie... ale akýkoľvek problém - bezplatná výmena, free servis, všetko Tesla je v podstate len jednorázová investícia
chvíľu som tu nebol a vidím, že pekná diskusia sa tu spravila.. no neviem ako to je v skutočnosti s teslou, či máš potom všetko free, ale určite by som jednu bral, vyzerá to byť super autíčko. možno časom nejakú jazdenú sa mi podarí
Mal som jazdenú Octaviu II, no nakoľko sa s tým nedalo ťahať príves, tak musela ísť do čerta, kupoval som ju v nemecku sám
Dlho som chcel Range Rover alebo Mercedes G, no RR je poruchový a G-čko je drahé.
Takže zhŕňam peneži na jedno moje vysnívané
v3nty .. noooo nesúhlasil by som jazdené auto neznamená, že má 20 rokov ak má, tak bude stáť určite menej než tisíc eur jazdené môže mať aj tri roky a môže stáť kľudne aj 100 tisíc nehádž všetky jazdené autá do jedného vreca, vôbec to nie je, ako hovoríš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Teda aspoň si to hovorím..
@passarinho nepáči sa dievčatám
ale vodicak bude do par tyzdnov a vlastne ja este oficialne neviem ze to auto mam, manka to len povedala mojmu kamaratovi ze to je darcek pre mna ale je to prekvapenie nech mi to nehovori, tak sa vsetci tvarime ze o tom nevieme ale uplne nenapadne ze si zrazu robim po x rokoch vodicak ked mame doma auto navyse
Bude to môj starúšik za moje peniašťoky.
Samozrejme jazdene, za vlastne .
Moje !
ale šetrím na nejaké, čo si kúpim za vlastné a je mi jedno či bude horúcou novinkou na trhu alebo už bude mať predchádzajúceho majiteľa, hlavne že bude dobré
ojazdene : ( dost
inak mam dost nazor ako @17 , nehovorim, ze nikdy, ale urcite nie do 30tky alebo dokial nebudem milionarka. strasna strata penazi
moje kjáásne....
» www.autobazar.sk/8718900/bmw-rad...
ach, preco som aj ja nejebnem nejake bavo z bazaru, aspon by som na internete vyzerala cool
A mám svoju vlastnú Ibizku ♥
ale podobný! aj s košíčkom pre psíka
zaroven sa stalo mojou laskou
@salora ako sa ti podarilo vybaviť leasing z belgicka? ako ti tu funguje tá tesla? máš kde nabíjať?
@passarinho to je pravda, nové autá majú motory robené tak do 100 tis km a potom začnú problémy.. niektoré jazdenky, kt majú a 150 alebo 200 tis km idú stále super, vydržia viac
@imoceans môžem sa opýtať, aký je dôvod predaja?
A ja to jazdím každý deň je mi to aj ľúto drať . Je to auto na víkendy a do pekného počasia . Druhé nemám bohužiaľ.
Dlho som chcel Range Rover alebo Mercedes G, no RR je poruchový a G-čko je drahé.
Takže zhŕňam peneži na jedno moje vysnívané
Ved dnes z 12-13tisic kupite vpohode bezpecne auticko...
Za 30 sa dá vyberat 4roky pokoj...
To vpodstte už ani niesu peniaze...
Toto pravidlo je už asi tak 10eokov mimo hru...
Kupte ojazdenku z 2010 a sa nedoplatite na servise.
Už ani dovezenky niesu to čo bývali
A ak si niekto kupi 15-20 rocne auto naktorom už su aj airbagy mimo hru čojaviem
To len nas pár magorov má v aute viac ako 10tisíc a rozjebava ho kade tade