@husky to sa sype odvtedy ako som kúpil, ale je to moja srdcovka ale jazdím dosť veľa takže to aj preto ... ke´d ma začne zasa niekto dotovať kúpim niečo ďaľšie
@interrupcio no ako sa to vezme ked sme hp kupovali tak som mal 17 a prispel som zo svojich 1000€ takze son spoluvlastnik ale je napisane na otca
ale jazdim na nom viacej ako on
Behám na ocovej Corse, ale o 2-3 roky kupujeme zrejme 350Z alebo Dodge Charger 3.5 aj hlavne kvôli tomu idem do zahraničia aby som si zarobil na to auto...radšej už niečo poriadne než nejakú somarinu
@fabre , ML-ka sú bomba neskutočná...kamoš má 2 a minule som išiel na jeho 4.2 370 koňovej...delo ako sa patrí
kúpil som ho do firmy tak ja mám 2,5 = 205 koní je to dosť mne to stačí a v pohode dlho som uvažoval aké SUV kúpiť väčšie delo je AMG 63 avšak nato už treba mať aj o dosť viac peňazí
@champion kúpil som ho do firmy tak ja mám 2,5 = 205 koní ...je to dosť mne to stačí dlho som uvažoval aké SUV kúpiť väčšie delo je AMG 63 avšak nato už treba mať aj o dosť viac peňazí
Jebe vám ludia stále čitam ze ludia vyplakavaju nemaju robotu ale take auta tu dávate...to čo mate na leasing alebo co alebo rodičia ako nezavidim len mi to príde aby 18 rocny si akoze sam zarobil na niaku audi nerealne disappointed:MB Slk)firemné Mb E 220 CDi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
si kral
2001 ročnik 1.6 16v
2011, 135Kw, 6 MT, RWD
Oceánovo modý lak
ale jazdim na nom viacej ako on
@fabre , ML-ka sú bomba neskutočná...kamoš má 2 a minule som išiel na jeho 4.2 370 koňovej...delo ako sa patrí