Ja som taký typ človeka, že ak si viem niečo podomácky vyhotoviť, tak to aj urobím.
Veď nemusím platiť za nieco, čo v konečnom dôsledku bude mat taký istý efekt ako to homemade.
@thinkaboutjustice myslela som si ze bude taka dilema
kúpil som si znamená také tie hromadne vyrábané a predávané cez nejaké eshopy @mielikki som vedela, že niečo zabudnem!
ale teda, síce mám naozaj morovú masku, na verejnosť ju zatiaľ nenosím (už len preto, že musím ešte otvory na oči zakryť niečím, cez čo sa aj dá vidieť), ale mama mi ušila a poslala poštou
@riddiculus lebo na skole to fungovalo tak, ze som sice nebyval chory casto, ale ked uz som bol, tak som spolahlivo nakazil vsetkych a zakazdym to bola strasna pliaga. spoluziaci sa smiali, ze som tovaren na smrtelne virusy prislo im vtipne kupit mi ruska.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Veď nemusím platiť za nieco, čo v konečnom dôsledku bude mat taký istý efekt ako to homemade.
kúpil som si znamená také tie hromadne vyrábané a predávané cez nejaké eshopy
@mielikki som vedela, že niečo zabudnem!
Expected delivery: June 04, 2020
taketo.
a potom este zopar chirurgickych zo starych zasob. nepytajte sa, preco mam staru zasobu chirurgickych rusok.
who's laughing now?!