Ja som bola u pár štátnych, čo boli zadarmo a to bolo o ničom, keďže ja som iba rozprávala a oni počúvali a vôbec neporadili ani nič.(to som mohla aj do steny hovoriť, proste o ničom Teraz by som chcela skúsiť súkromného, keďže to je ževraj na inej úr
ako uz bolo povedane v @1 bol som pri psychologicke v skole, tak ako vsetci..robili sme testy na vseobecne predpoklady a psychologicka mi povedala ze zato ake mam znamky by som si zasluzil 25 na zadok lebo mam nadpriemerne predpoklady na vsetko (ano, chvalim sa )..
a s mojimi 2 kamoskami psychologickami (tretiacky na psychologii) mam len tie najlepsie skusenosti, hlavne ked ideme na nejaku party
bola som nedávno.. a bolo to o ničom,nikdy viac k tomu konkrétnemu nepôjdem.. skoro nič mi nepovedal a nevyžarovala z neho nejaká dôvera alebo čo.. proste zlé ze..aj tak mi nič nové nepovedal
Vždy som prekuklla prečo sa tu otázku pýta práve tým štýlom a keby som aj nie tak aj tak neodpovedám pravdivo lebo to bola kolegyňa mojej matky....Inokedy som u žiadneho/jej nebola,ale chcela by som to susiť
stale nevidim rozdiel medzi psychologmi a psychiatrami
ehm ked som bola mala raz ma mama vzala /lebo som v noci cikala do postele/ ale ona si tam tolko debilin navymyslala az zo mna spravila potencionalneho samovraha odvtedy nikdy...ale hrozne sa mi pacil ten IQ test co som robila,lebo mam rada testy v akejkolvek podobe
Psychológ ti nepomôže. Človeče, pomôž si sám, aj pán boh ti pomôže. Môj známy má v súčastnosti tento problém: opustila ho žena, hypotéka na krku, nevydarené podnikanie. Zistil, že keď padnete na zem, na zemi sa dá ešte ležať a pod zemou je ešte pivnica. Ale zvláda to, pretože si povedal že to musí zvládnuť ! Všetko je o prístupe.
Bonus: ťažký problém=ľahké riešenie ( je dobré si to osvojiť)
šikovný si, škoda že aj celá naša trieda bola na týchto testoch a povedala nám tá pička všetkým to isté že máme na to, a pičoviny. že sme nadmieru inteligentný...... ale polovica mojích spolužiakov by ti nevedeli odpovedať ani na tu najprimitivnejšiu otázku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale chcela som ti povedat, ze mas hrozne pekny avatar ^_^
a s mojimi 2 kamoskami psychologickami (tretiacky na psychologii) mam len tie najlepsie skusenosti, hlavne ked ideme na nejaku party
ehm ked som bola mala raz ma mama vzala /lebo som v noci cikala do postele/ ale ona si tam tolko debilin navymyslala az zo mna spravila potencionalneho samovraha odvtedy nikdy...ale hrozne sa mi pacil ten IQ test co som robila,lebo mam rada testy v akejkolvek podobe
Bonus: ťažký problém=ľahké riešenie ( je dobré si to osvojiť)
šikovný si, škoda že aj celá naša trieda bola na týchto testoch a povedala nám tá pička všetkým to isté že máme na to, a pičoviny. že sme nadmieru inteligentný...... ale polovica mojích spolužiakov by ti nevedeli odpovedať ani na tu najprimitivnejšiu otázku
oni ťa počúvali, keď si dokončil vetu boli 5 minút ticho, a ich odpoveď nato bola : áno, chápem. úžasne, výborne, excelentne...
Asi aj keby som povedala že : idem sa zabiť, tak by mi odpovedala rovnako