Pred týždňom som si objednal veci a ešte mi ani neodpísali na e-mail.. pýtal som sa jedného kamaráta a že on si objednával veci v januári, odpísali vo februári, že za dva týždne pošlú a do teraz mu nič neprišlo tak som na vážkach..
tak prva objednavka prišla tušim za 3 dni ... a teraz som si objednala veci minulý víkend a zatial nič ... no maju napisane že do 10 dni, predpokladam pracovnych tak ešte počkaj
@1 hej, dúfam že odpíšu.. nechcem dopadnúť ako kamarát moja sestra si tiež objednávala odtiaľ raz a neprišlo jej nič.. no hádam mi to pošlú, budem ma nich tlačiť, lebo také mega Billy Talent tričko majú len tam
@reym tak pred rokom sa mi stalo že pred velkou nocou som si objednavala a doteraz nič ale to bolo cez jeden obchod tu v HC, len oni beru veci z tej stranky asi 3 tyždne ma natahoval že "pridte zajtra" a potom mi povedal majitel stranky (ktory tam rave bol) že to vobec nemaju na sklade
@lintuska no tak to asi hovoríš o úplne inej stránke lebo pokial viem tak to funguje tak, že streetrockshop nakúpi velké množstvo tričiek všetkých velkostí a následne ich potlačí podľa objednávky. čiže sa nemôže stať žeby niečo "nemali na sklade"
@oiquell ee hovorim o tejto stranke tak ja neviem ako to tam oni majú ale takto to bolo mne povedané to že niečo povedia nemusi znamenat že to je pravda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nehovorite nahodou o uplne inych strankach?
jeden o streetrockshop a druha o spikestreetshop ?
ci to vlastni ta ista firma?