v skratke: najotrasnejsie 15 rokov, moja EMO-jebo faza v plnom prude, ostrihala som sa totalne nakratko, ale zaroven nie tak svedcavo na kratko, ale na grc na kratko, k tomu cierna linka, ale len spodna (cize to najhorsie co clovek moze pre svoj ksicht urobit) a hura, podme sa fotit na obciansky.
dodnes mi ludia v bankach, na postach a inde hovoria ze "hm, opekneli ste"
Mňa nespoznávajú, lebo vyzerám ako albánsky terorista, na prijímačkách sa na mňa teta musela 2x pozrieť, či som to naozaj ja mama ma donútila fotiť sa bez okuliarov, mala som úplne na tenko vytrhané obočie, vlasy stiahnuté dozadu (teda ako keby som bola holohlava) a vyrážku nás perou celé zle
trochu odveci ale strašne hejtujem fakt, že na občianskom máme fotky z patnástich rokov, čo je vek, kedy asi každý vyzerá fakt totálne otrasne pubertiacky a navyše sa v tom veku človek strašne rýchlo mení a o mesiac už vyzerá uplne ináč.
a takisto aj podpis mám už uplne inačí než na občanke, lebo šak v patnástich som sotva vedela písať.
Podla mňa by prvá občanka mala platit tak maximálne 5 rokov.
na prvom občianskom som mala peknú fotku, vyzerala som tam staršie než na tom, čo mám teraz a práve že na tých nových občianskych vyzerajú všetci ako masoví vrahovia...
dosť zlú fotku tam mám vlasy mám tak napoly rozpustené, taký ulízaný polcop, jedno oko mám viac prižmúrené, čiže vyzerám ako keby som mala jedno veľké a jedno malé oko a ešte k tomu také štýlové vysiace srdiečkové náušnice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
dodnes mi ludia v bankach, na postach a inde hovoria ze "hm, opekneli ste"
a takisto aj podpis mám už uplne inačí než na občanke, lebo šak v patnástich som sotva vedela písať.
Podla mňa by prvá občanka mala platit tak maximálne 5 rokov.
Mala som tam krásne nepoškodené dlhé vlasy a hrubé svoje prirodzené nedomaľovávané obočie. Top proste!
Mam svoj treti alebo stvrty OP a jeden lepsi ako druhy
Na aktualnom mam sidecut (samoztejme rozfukany strapaty sockarsky) a trojuholnikovu ofinu