kývem nohami, ked sedim ..a nenormalne rychlo ..najhorsie je ked som napriklad v skole a musim mat obute take tie navleky ..a ono to strasne pak suchoce tak ked pocujem, dake cudne zvuky ze aaa prestan
kazdy clovek ma zlozvky.. len umely clovek ich nema.. si ich neprizna
moje: sem tam si hryziem a obtrhavam pery, sparam si v nose (par krat do dna, hlavne rano je to fajne), skacem ludom do reci, mlaskam pri jedle (niekedy naschval, sem tam zabudnem), prdim (naschval tazke a hlucne MEGAPRDY.. minule som tak rano zobudil priatelku, az sa strhla, mojo a grgam.. tiez nasilu a hlasno.. mat zlozvyky je uzasne
no jasne zujem si ofinku len na nu volako nedociahnem..costee.kedysi som si strasne ohryzavala nechty ale nechapem ako asi po 7 rokoch ma to zo dna na den preslo
Hryziem si pery, keď pozerám filmy.
Praskám si prsty, hlavne kedˇje v miestnosti úplné ticho.
Špáram si v nose a s pôžitkom konzumujem, čo tam nájdem.
Skáčem ľuďom do reči, lebo ma nezaujíma, čo hovoria.
Žujem si ofinu, keďže ju mám tak do polovice krku dlhú.
Noo jedine že si hryziem pery...až do krvy.. ..občas..(silné nervy)...praskám si prsty..ale obmedzila sooom ...aj nohami kývem ked som nervozna alebo sa v škole a doma nudim ...a ludom do reči skačem?..dakedy..ked sa hadame..trebaa!!..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Hryziem si nechty, pery,kývem nohami, ked sedím a tiež stále niečo s nimi robí aj v noci a potom nemôžem zaspať :/
-hryziem a obtrhavam si pery
-praskam si prsty
-kyvem nohami, ked sedim
hryziem a obtrhavam si pery
hryziem si nechty (z toho sa pomaly dostávam
Ale ako sa dá hrýzť ofina?
ale vsetci tvrdia, ze to znie strasne...
moje: sem tam si hryziem a obtrhavam pery, sparam si v nose (par krat do dna, hlavne rano je to fajne), skacem ludom do reci, mlaskam pri jedle (niekedy naschval, sem tam zabudnem), prdim (naschval tazke a hlucne MEGAPRDY.. minule som tak rano zobudil priatelku, az sa strhla, mojo a grgam.. tiez nasilu a hlasno.. mat zlozvyky je uzasne
hryziem si pery
a hryziem a trham si kozticku okolo nechtov,alebo aj nechty hryziem niekedy
klopkam si nohou/nohami
kedysi som si pukala prsty,uz to nerobim....maaalokedy...
Praskám si prsty, hlavne kedˇje v miestnosti úplné ticho.
Špáram si v nose a s pôžitkom konzumujem, čo tam nájdem.
Skáčem ľuďom do reči, lebo ma nezaujíma, čo hovoria.
Žujem si ofinu, keďže ju mám tak do polovice krku dlhú.
Zvyšným trom sa nevenujem.
sparam si v nose
mlaskam pri jedle
zujem si ofinu