@gukol fuuha to by som asi nedal ja som sa aj z mensich mixov doblval no ale s tohoto by som sa uz len preto ze by som miesal 2 chlasty ktore nemusim a to johny walker a jack daniels aj ked viem ze jeden z nich som nepil ale nemam rad tieto farebne veci a whisky vobec ... okrem rumu ten mam rad tak raz za mesiac
@coleshepter tak to az tak v pohode neni po par stamploch ale nevadi ale ked je clovek uplne v pici ako som napisal tak spi v poli , grca vsade alebo ani jedno s toho ale nevie o sebe vobec a robi kktiny uplne ktore by za triezva neurobil ani za milion
1,7 L vína + pár štamperlíkov hrušky zapíjanej pivom, neskôr ešte na to zopár pív.
inokedy na inej akcii niekolko stamperlikov ginu, hrušky a vodky .. zapíjané pivom a šampanským. Na druhy deň som išiel do tesca, ktoré je vzdialené 10 minut. Počas tejto cesty som sa dogrcal 3 razy !
potom som obvykle pil štýlom, že polovicu flase ja polovicu kamarat. Vypili sme tri flase.
a nakoniec ked sme pili spis malinu dostali sme sa k cislu styri flase - ta stvrta bola samozrejme pomsta z lesa, borovicka. Na supu dogrcany.
Našťastie už sú to 2 roky čo skoro vobec nepijem. Nieto s kym
možno liter..s hasicmi ťažko sa to ráta.. ale keď sme šli do nemecka tak vstupenka do autobusu bola litrovka.. po nemecké hranice sme. nemali čo pit.. sli sme 20ti..
@hetfield ono to uz neni az tak o cene kedysi ked stal liter a pol cuca 20 sk tak vtedy to este o cene bolo ale teraz u nas stoji aj 1,80 € lebo tu su sami zlodeji obchodnici cize capovane vino v nedalekom meste kupim asi za tu istu cenu ako cuco lenze ja to kupujem aj preto ze mam rad tu chut ... a ty niesi cucovi labuznik tak to nechapes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a je vodka vobec tolkopercentna? vidis ani sa nevyznam, hanba mi!
hruška, čerešňa, vodka, absinth, pivo, víno, jack daniles, johny walker a potom som grcal dúhu...
inak chcem aby sem ludia pisali !!!
vidim, že vieš o čom hovoríš
pochval sa ešte čo si vyviedol
inokedy na inej akcii niekolko stamperlikov ginu, hrušky a vodky .. zapíjané pivom a šampanským. Na druhy deň som išiel do tesca, ktoré je vzdialené 10 minut. Počas tejto cesty som sa dogrcal 3 razy !
potom som obvykle pil štýlom, že polovicu flase ja polovicu kamarat. Vypili sme tri flase.
a nakoniec ked sme pili spis malinu dostali sme sa k cislu styri flase - ta stvrta bola samozrejme pomsta z lesa, borovicka. Na supu dogrcany.
Našťastie už sú to 2 roky čo skoro vobec nepijem. Nieto s kym
Tak o tom ja pochybujem.
Keď mám dobrý deň/noc vypijem sama toto