Aké oslovenie, na prvé popísanie Vás najviac zaújme?
No ja len...že ako sa vám páči, ked niekto začne prvý rozhovor?
Normálnym ,,Ahoj popíšeš?" alebo trebárs zaujímavejším spôsobom ,,Čau ako sa máš?" alebo napríklad ,,Máš peknú foto na webke?" Ja som len zvedavá, či môžeš naňho skočiť typu ,,Pekn
keď mi tu niekto napíše niečo typu: popišeme? pokecame? ani neodpisujem to sa radšej lognem na pokec, viac mi vyhovuje keď si so mnou niekto začne písať cez koment k mojej fotke či blogu
ja osobne som niKdy nezačala taK neviem ale mne chodia buď máš peKnú foto alebo ahoj popíšeš ale náhodou dnes mi prišla typu ,,ahoj, aKo sa dostanem do Klubu?"
Podla mna vacsinou to zacina cez koment k blogu alebo k fotke... Teda pokia ldotycny/a odpise pretoze niekedy neodpisujem ani ja na komentare typu "nice" jednak preto ze fakt netusim co na odpisat a za druhe pretoze to je odveci koment
to je diskutabilne, neviem co ma zaujme podla toho co napise. ale po vacsinou su uz ludia tak vynaliezavy, ze uz nepisu. ahoj popises? alebo co porabas? mas sa? toto urcite nie je az taky dobra veta na to, ako si s niekym popisat ale aj tak zalezi na vkuse Mne je to osobne jedno
Je mi to jedno,hlavne je predsa aby sa potom malo s tym clovekom o com bavit.
Napr. tuto Stenatko mi vcera napisala a na nasom nasledujucom dialogu sa smejem este stale Ale vobec si nepamatam co napisala prve Takze u mna prvy dojem 0 bodov
No a ja som uz dlho nezacinala,jedine ak tak ked komentujem blogy alebo fotky
Ja sa snažím (ak to ide napísať, alebo skôr ozvať sa, zaujímavejším spôsobom ako len: "čauky, popíšeš?"... Proste... keď sa niekto ozve, ja zareagujem a debata je na svete... Neznášam zoznamovačky typu: "Ahoj, ako sa máš? Aj ja. Skade si? super." And what now? ništ... Vychovaná som bola až príliš "na milo" na to, aby som neodpísala aj na také obyčajné nudné dve-tri písmenká... Ale po čase to začne nudiť. Takže uprednostňujem konverzáciu, čo ti deň skôr oživí, než by si ho mala stráviť ďalším znudeným "aach"...
Ak mám pravdu povedať ešte nikomu som tu na birdzi nenapísal žiadnu ts-ku typu: ahoj! Alebo Ako sa máš? a podobne... Radšej zareagujem na dotyčného blog alebo fotku a konverzácia je na svete. Pretože nerád sa bavím o ničom. Radšej mám keď je od začiatku daná nejaká téma na ktorú sa dá kecať.
zatial najviac ma vytocilo, ked mi raz niekto totalne cudzi napisal, ze ahoj ako sa dari? ach.. radsej neico originalnejsie beriem..
raz som si s jednou osobou zacala pisat o tom, ako ma boli jedna noha a dotycneho tiez nieco bolelo.. tak sme sa najprv polutovali ale piseme si doteraz
36. nie si tak trosku namyslena? este pochopim keby ta vytoci z nejakou uchylnostou ale toto...mna zas vytoci ked napisem nejakej picke z okolia a ona ze pozname sa? tak mam dost...
37. aj keby som bola namyslena, co to s tym ma spolocne? niekto cudzi sa ma ide vypytovat ako stary znamy, tak ja sa vazne menim na zver. uchylnosti uz ani nevnimam, proste mazem a tym to hasne.
no mne sa raz na azete stalo ze mi strasne zlaty chalan napisal, neviem to presne od slova do slova ale nieco ako: co som sa ta nahladal a konecne som ta nasiel laska mojho zivota.....
neviem ako je to na inych portaloch...ale tu je najvecsia sanca skamaradeniaa a dlhsieho pisania,ked sa niekto vyjadri napr. k niekoho tvorbe/blogu,denniku,diskusii
Ked mi niekto napise spravu typu: Ahoj, popises? Ahoj, ako sa mas? tak tato konverzacia u mna uz vopred nema ziadnu buducnost Ved pomaly nestiham odpisovat ani ludom, s ktorymi mam o com a s ktorymi si velmi pisat chcem...
Okrem toho mam rada uprimnost...a ked sa ma niekto cudzi spyta ako sa mam... (ehm no chapeme sa snad...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
akurat: ahoj, konzerva
alebo: ahoj, silny rytier
ahoj , ako sa máš? :p
A moja casta a oblubena otazka preco?
No nechcem ani vediet co odo mna chcel
Napr. tuto Stenatko mi vcera napisala a na nasom nasledujucom dialogu sa smejem este stale Ale vobec si nepamatam co napisala prve Takze u mna prvy dojem 0 bodov
No a ja som uz dlho nezacinala,jedine ak tak ked komentujem blogy alebo fotky
16. myslel som hlavne pokec
raz som si s jednou osobou zacala pisat o tom, ako ma boli jedna noha a dotycneho tiez nieco bolelo.. tak sme sa najprv polutovali ale piseme si doteraz
Rad stretavam a spoznavam novych ludi...ked by ich malo byt aj 5 000 000 000 000!!!
Tak na tomto som sa fakt dobre pobavila ....
ja nereagujem na nic obcas ked niekto nieco mi okomentuje abo tak
proste nepotrebujem sa zoznamovat nepoznám=neodpíšem
Okrem toho mam rada uprimnost...a ked sa ma niekto cudzi spyta ako sa mam... (ehm no chapeme sa snad...)
@58 nie, dakujem
@Azizi jeej, ty si tu tak dlho tiež?