patoky " slovenske " ked nemusim, nedam.. jedine steiger, ten mi celkom zachutil musim uznat.. s ceskymi "nie je problem" to su moje fav piva, holandske a belgicke ako ktore, heineken nie je ziadna slava, ale vypit sa to da, stella artois je lepsia urco
Dal som tie čo som doteraz pil viac jak raz, myslím že chutili tak nejak skoro rovnako, inak mi príde že niektorí ľudia majú buď kurevský jemnocit alebo pózujú v tomto..
@chevro nie nie, to mi vydržalo len týždeň, vyliezali mi oči za hoegaardenom a plzničkou ale väčšinou pijem iba nealko, tento týždeň som mala len dve alkoholické pivá napríklad, predtým päť. si to značím jak anorektička kalórie
@elemia lepsie ako akymkolvek drotom do oka, ale ked si spomeniem, ked som tam zacal chodit tak stalo 31 SK a take fajne huste bolo, ze sa krajat dal ..teraz stoji 1,25 a malokedy je take dobre ako byval
@hetfield Sorry, ale nechápem, ako niekomu môže chutiť Martiner Aj kedˇ tá moja averzia voči nemu pravdepodobne spočíva v tom, že ho pijem len na Orave, kde ma ním kamaráti nútia zapíjať iné viac percentoidné -ice...
Ja najradšej Pilsner alebo Staropramen (Velvetík,mňam) a také to festivalové pivo že Kozel, toho s radosťou aj z plastu :p A dnes som ochutnala kvasinkové svetlé aj tmavé vraj 25 stupňové a bolo dosť dobré.
@belzeboss fuuu no ja som tam nebola uz... hanbim sa ale dlho. a celkovo do golema nechodim nejak casto, teda ked uz som tam, tak si ho vychutnam. lebo na jeho chut (moj skromny sukromny nazor ) nema ziadne pivo
@elemia pravda je, ze ani ja uz nechodim do golema casto..dolahla na mna penazna kriza, niekedy som tam bol pravidelnym hostom...na jeho chut ma mozno hoegaarden, to je podobne, tiez kvasinkove, inak golem je fakt jedinecny aj oproti hoegaardenu tym, ze nie je chemicky upravovany
@hellium ale niečo na tom bude, mne raz púchovčania v randale hovorili, ako variť martinera.. pomocou vody a zbytkov v ogrcanom umývadle a nebudem písať, veľké písmená
@belzeboss no vtip je v tom, ze mne hoegaarden nechuti hadam sa nejak extra golem nesprzdi lebo zatial sa mi vzdy tak rozziaria ocka a pustia slinky ked predo mna polozia pollitrak a ja sa mozem konecne z chuti napit a potom utekat na wc (samozrejme cikat)
som závislá na pive, I admit it...vypijem takmer každé, ktoré nie je teplé a úplne blaargh, ale najradšej mám fľaškového Kozla (čo mi pripomína že mám jedného v chladničke), Maestro, Hoegaarden, Stellu a Pilsnera
Naj je Starobrno!! Ale inac pijem vsetky znacky najviac mi chuti slovenske a ceske pivo tym jedine dôverujem. Slabsie slovenske pivo je Kelt ale aj ten vypijem. HLAVNE NECH JE PIVO STUDENE!!!
@elemia no hoegaarden ma trochu osobitu chut, mozno tym citronom ..dufajme, aj ja sa tam rad vraciam
...chapem, raz som tam vypil 9 kuskov, to som potom behal na WC kazdych 10 minut ..a pred maturitou 5, to som si potom doma horko-tazko precital jednu otazku a tu aj som si vytiahol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
a guiness.
@kaylee A kde si nechala Piľsnera?
z ceskych staropramen,pilsner,budvar
zo svetovych stella,carlsberg,tuborg
A tak, kde je Kozel? O.o
som za!
Ja najradšej Pilsner alebo Staropramen (Velvetík,mňam) a také to festivalové pivo že Kozel, toho s radosťou aj z plastu :p A dnes som ochutnala kvasinkové svetlé aj tmavé vraj 25 stupňové a bolo dosť dobré.
inak, kedˇ už sme pri tejto téme, najogrcanejšie umývadlá boli v Randale raz kedˇ tam hrali indie hits Všetky punkové koncerty sa môžu strčiť.
ale inac mam pijem LEFFE , kvasinkoveho tmaveho PAULANERA alebo kvasinkovy svetly HOEAGAARDEN ...vsetky len capovane ...velmi malicko flaskove.
...chapem, raz som tam vypil 9 kuskov, to som potom behal na WC kazdych 10 minut ..a pred maturitou 5, to som si potom doma horko-tazko precital jednu otazku a tu aj som si vytiahol