Už je polovica prázdnin skoro za nami, takže je adekvátne sa opýtať: Aké zatiaľ prežívate leto? Je nudné, neviete čo robiť a prežierate sa? Alebo naopak, brigádujete a neviete, kde vám stojí hlava? Či chodíte s priateľmi na kúpaliská, na žúrky a užívate s
sedím pred počítačom a keď sa mi vyhrážajú, že mi vypnú elektrinu (fakt to už spravili) tak idem spraviť niečo, aby boli spokojní. A potom zase pred počítačom
A keď nie pred počítačom tk pred telkou
Ale treba povedať, že keď mi dali peniaze na knihy, tak som si čítala
presne!!.. na zaciatku som mala na plaane chod s kamošmi na kupkaa atk dalej a tak daleej no to minejako nevyšlo a teras je to leto presne take aké si povedala.. je nudnee neviem co robit a prezieram sa .jajha :´(
no zatiaľ nejako skvele jediné čo som sa chystala bol týžden (chata+babka) s kamarátkou to prešlo to bolo super ale teraz je kamaratka na dovolenke a ja cely den za PC
začalo to celkom dobre... tri týždne som bola s kamoškou na horách... potom na Rock for people... tiež som bola v Prahe pozrieť sa na Beatlesákov a pred tyždňom som bola na kurze, ktorý organizovala škola a to bola chyba... som teraz na intráku a učim sa na diferenčné skušky, aby som mohla ísť do vyššieho ročníka...
no, stretol som človeka, ktorý perfektne hovorí francúzsky a učí sa nemecký jazyk tak sme si to zamenili a on ma učí francúzsky a ja jeho nemčinu. tento rok som zatiaľ necestoval nikam ale už sa do toho musím pustiť len neviem zohnať fajn a lacné ubytovanie. prevažne sa ani nenudím a aj keď sú dni kedy som celý deň zavretý doma mám stále niečo na robote. takže tieto prázdniny sa učím a hľadám a pod.
bolo zatial paar uzasnych dni...inak poväčšine nuda...a dnes zatial najotrasnejsi den tychto prazdnin!...blby, skazeny den...niektori ludia nevedia co od zloby...:/
keď ja by som aj mala čo robiť, ale sa mi nechce... tak som si predstavovala, že budem chodiť na túry a výlety, čítať, kresliť na tričká, že sa naučím štrikovať a zatiaľ len čumím na seriály... a raz za čas niečo podniknem... mohlo byť lepšie, ale to nie je týmto letom, ale mojou náladou...
cez týždeň to je také prežívanie, čo sa nájde to robím, ale väčšinou nerobím nič a cez víkend sa pokúšam žiť ako sa dá, teda koncerty, festivaly, ponocovanie a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A keď nie pred počítačom tk pred telkou
Ale treba povedať, že keď mi dali peniaze na knihy, tak som si čítala
Som rada že konečne nemám poňatie kedy čo dávajú v telke
@krvaaa čože? To musíš inak závisláčiť!
@malapohroma ja viem! Prešlo len 12/32, to je málo!
sú dni, kedy sa príšerne nudím a depkujem, že ma nikto nemá rád..
a sú dni, kedy si užívam jak prasa v žite..
a sú dni, kedy brigádujem a umieram od roboty jak pes..
moje leto