trebars @4 , hocijake obycajne, neznasam fake potrhane alebo fake vydratu farbu, takisto nemam rad hoperske rifle a ani tie co sa zuzuju dole, tie co sa rozsiruju dole sa este daju ale len na niekom to vyzera fajn
Obyčajné!! Žiadne debilné nápisy, obrázky, nášivky, abnormálne množstvo vreciek, extrémne strihy, a ani nezvyčajné farby. A už vôbec nie ten debilný kravský vzor, čo sa poslednú dobu nejako rozmohol...
nech sa to dá vôbec natiahnuť na nohu, nezviera to ako kazajka a dá sa v tom sadnúť bez pocitu, že som sa zlomila, nech to nemá milión vreciek a nech to svojou výškou (či skôr nížkou) neznižuje moju plodnosť. a možno ešte niečo, na čo som zabudla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Lebo ja by som sa bála kúpiť takto rifle, bez vyskúšania, lebo každé sú iné a vždy človeku sadne iné číslo.
A z tých obrázkov čo si dala, tie extrémne lesklé sa mi nepáčia, tak @3 alebo @4 .
Napr. takéto:
napr. tieto sú pekné:
najlepšie
inšé
A také si nájdi, link sa mi hľadať nechce