Mne sa tiez tanga vobec nepacia, je to trapny kusok latky. Najkrajsia je klasika, alebo tie obtiahnute babske boxerky A cipky, pripadne podvazky nemusim tiez. Proste obycajne pekne hladke A mile su aj s nejakym Snoopym, alebo inou postavickou No a nakoniec farba - skor bledsie, menej vyrazne farby. Najdolezitejsie vsak je, aby boli ciste a vonave
ale chalani ved aj taga su v pohode nepovecte mi ze sa nepozrete babe na rit ked ich ma na sebe...takze baby nezahadzujte tie tanga co mate v skrini a sup ich na seba....a aj podvezky su celkom v pohode ael to uz je velky luxus
Tanga su o nicom a ma ich kazda druha, mne sa tjez pacia tje babske boxerky, take do bleda a ked su tam srdjecka abo tak, tak to je sexiiii. A mno bez podprsenky, ked uz, tak take mmm newim jak by som to nazwal, ale wyzera to jak tricko len je to dost male a obtiahnute (ale to uz asi neni spodne pradlo)..
Niečo, čo vyzerá normálne a nie je to zarezané v zadku, lebo ľudia, počuli ste už o hygiene?
Pri každom posadení tam dievčatá chtiac-nechtiac zanechávajú stopu radšej nechcem ani pomyslieť. Klasika sa dáva dolu ľahšie, netreba nič z nikadial vyťahovať, a vrch, ten v nejakej tenkej, priesvitnej alebo v ziadnej podprsenke.
no ako to je blba otazka lebo kazdemu chalanovi sa paci nieco ine...nic si takou otazkou nedosiahla..ibaze si kupis z kazdeho nieco..a predvedies svojmu chalanovi on ti uz povie co sa mu na tebe apci najviac..
presne tak tanga su nahovno..... boxerky super .... co je zaujimave na tangach ? ved to nie su noahvicky to je len pasik latky medzi nohami.... bud nohavicky alebo bez nohaviciek.... tanga su take drazdive spodne pradlo ked chce baba ukazat co ma pod nim ale drazdivejsie je vacsinou pradlo samotne ked sadne danej osobe
no moj chalan je uplne hotovy z damskych boxeriek.... a ciernych s nejakym peknym obrazkom takze asi tak a podprsenka... hlavne aby sa dobre odopinala DD
Mno jo najidealnejsie je ked baba nema ziadnu podprsenku, ja to ani pici newim dat dole, sa toho bojim jak cert swatenej wody aa tje podprdy co sa zapinaju w predu, mno konec =D
Ahojte. To bude asi ta, ze kazdemu sa paci niecoine. Niektorym proste klasika, niektorym tan´ga a niektorym ako som naprikald ako aj ja sa pacia francuzske nohavicky. V akzdom pripade sa v nom musis citit fajn, lebo ked je vidno, ze sa citis fajn, vyzeras urcite lepsie ako keby si si navliekla nieco na silu. Ale to asi poznas.
Tommyhot- volá sa to lambada a zvyknú to nosiť dievčata čo majú 11/12 rokov a maju cici velkosti asi 0 len pre zaujímavosť... ale tak predavajú to aj pre väčšie dievčata ale mno neviem ktorá by so to len tak obliekla do mesta možno k tebe domov na navštevu hej
najviac čo ma dokáže rozhodiť je červené to zbožňujeeeeem a potom biele alebo bielo modré a čipkované juuuj to hned ide dolu .. a čierne to je tiež peckové
fiiiiiha...dobre,ze som si tuto diskusia precitala...ja som stale zila v tom,ze chalanov najviac rajcuju tanga a skoro nic ine ani nenosim...a so ziadnym som sa o tom nebavila...asi si skocim zmenit satnik
no tak mojmu sa páčia najviac biele a červené spodné prádlo... boli to hlavne tangá ked som sa ho na to spítala.. no ale ked ma videl v dámskych boxerkových tak tie sa mu ešte viac páčili... a pravda nech pekne sadnú žeby neboli niake ako kratasi na bike
adinka......chlapec mal skor na mysli korzety............tie su ovela sexi ako podprsenky........a co sa tyka damskych boxeriek.........su pohodlne ale ovela sexi su francuzske tanga........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Nie, nepozeram, nic to so mnou nerobi, ani to na mna neposobi ako by na chlapa malo. Zozaciatku mam rad proste trosku tajomstva
chcete vediet ake panske spodne pradlo sa chalanom paci na dievcatach?resp. ake damske spodne pradlo sa nam chalanom paci na dievcatach?
Najviac sa mi paci cipkovane pradlo a farba?asi biela a cierna,ale ani cervena nie je zla.
Pri každom posadení tam dievčatá chtiac-nechtiac zanechávajú stopu radšej nechcem ani pomyslieť. Klasika sa dáva dolu ľahšie, netreba nič z nikadial vyťahovať, a vrch, ten v nejakej tenkej, priesvitnej alebo v ziadnej podprsenke.
aj tak spodne pradlo nevidim
a ked ho vidim tak zavadzia, tak naco nosit?
a ete ked tanga sak to je trapna ako kur.... vyzera ta baba....