@matwejo čiže to preložím...vyzerám šialene furt? dík, to je pochvala ....a fiškus mi už dlho nepovedal a vlastne mi už dlho nechválil oči máš plusko maťo keď sa vidíme najbližšie si ho vypýtaj v naturáliách
@cimrman nahodou vela sutazi maju velmi dobrych. vsetky sutaze kde su rozne prekazky, su prebrane od japoncou. (napriklad aj to co davali nedavno v TV kde sutazili ceske a slovenske osobnosti a xy dalsich)
@mielikki ja som na tom fical ako decko, tak jasne ze som chapal len tomu na co som mal rozum ...dnes by ma ani nenapadlo pozret si to ... teda prvu seriu pokemonov som poznal na spamat a potom uz skoro nic, iba Pitchu
@cimrman Podľa mňa jednoznačne oči, niektoré aj reči, a minimálne u mňa je to aj v bozku...keď mám chuť tak sa určite bozkávam inak ako za bežných okolností ....záleží na jej odvahe (rozmýšľam nad prípadom, že ťa chce a ty rozmýšľaš, ako to zistiť- snáď správne)...keď som bola niekedy s chalanom, s ktorým som chodila, rovno som mu to povedala, alebo som mu to naznačila tak, že to by nepochopil len 13ročný homosexuálny Bieber A aj keď som nechodila, vedela som to dať najavo...keď je hanblivá a nevie to dať najavo, to je ťažko, skús urobiť menej nápadný krok (napr. bozk) a uvidíš podľa toho...niektorá ti vezme ruku a dá ju rovno tam, kde ju chce, iná ti to povie, ďalšia ťa bude slovne provokovať, iná možno len vizuálne...záleží aj od konkrétneho vzťahu medzi vami, ak chceš, upresni a ešte porozmýšľam
Ja si myslím, že chlapovi stojí keď je vzrušený a nie keď je nadržaný aspoň u mňa je to tak.A jak tak pozerám viacerí si tu mýlia nadržanosť so vzrušenosťou.Vzrušený ešte nemusí byť nadržaný a naopak to platí tiež.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
-.-"
osobne neviem aké to je byť nadržaná, takže nedokážem odpovedať
@purenarcissism to je tazko urcit v tej modrej oblohe, ty si teda fiškus,
@luc.ka got the point
@matwejo čiže to preložím...vyzerám šialene furt? dík, to je pochvala ....a fiškus mi už dlho nepovedal a vlastne mi už dlho nechválil oči máš plusko maťo keď sa vidíme najbližšie si ho vypýtaj v naturáliách
"AAAAAAAAAH! YAOI! SOMEBODY SAID YAOI?!?!?! *nosebleed*"
(a že je to rozprávka pre deti, ha! )
hoci nie vždy musí ísť vyslovene o zlú interpretáciu, toto hovorí samo za seba
(a to druhé prekvapivo nevystrihli z dabingu
@mielikki
@mefistofel Oak je desivý sám o sebe (v kombinácií s Mukom ani nevraviac
(aby toho nebolo málo, ten Garchomp je samica
(Píše sa to Pichu. A už je 5 generácií, pomaly sa očakáva šiesta
(a potom začneš chápať iným veciam, ktoré ťa začnú baviť a tak
?
zistis to tak, ze ked jej das ruku do nohaviciek, mas pocit, ze ti z nej zere kon
@orfea2