Mne sa vždy páčili len samé naivné hovadiny ako spisovateľstvo, scenáristika, bytová architektúra alebo design... a kedysi som chcela dokonca comicsy kresliť
Sprievodkyňa Po Európskych veľkomestách budem sprevádzať turistov s veľkými zrkadlovkami na krku a "sprievodcovským hlasom" budem oznamovať, že tento pamätník na počesť Ľudovíta XYZ..... (chápete ) alebo delegátka, proste niečo s cestovným ruchom. A aj na mojom sne sa už pracuje!
nó, scenáre sú super, písanie textov piesní tiež, aj recenzií........
ale to už robia umelci a ich deti, takže ehm.............fleky obsadené
aj diplomacia je dobrá.........netreba byť ani veľké zvíře, stačí sa slušne správať a byť otvorený novým veciam...........ale aj to sa obsadzuje hlavne podľa politiky
@kovalsky chapat nemusis , ale aby si mal komplet zariadenu ordinaciu tak potrebujes aspon 1,5 miliona ... davali to v telke , ze je nedostatok zubarov , sice by aj ludia nimi chceli byt ale mnohi z nich nemaju vstupne financie na zaciatok a povedali, ze je to asi 1,5 miliona v starych
dobrý človek , mafián, manželka milionára .. ale nie skutočne. profesorka nemčiny a angličtiny na prestížnej nemeckej univerzite a tiež sa na tom už pracuje - prax - ale len na prestížnej slovenskej strednej škole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale strhla by som vám to z platu!
Chcem vedieť urobiť všetko!
Dúfam ,že niečo z toho sa mi raz podarí!
chcela by som byt veterinarka ale to nebudem takze... budem studovat fyzilogiu a etologiu zivocichov a uvidim co s tym alebo mozno antropologiu
ale to už robia umelci a ich deti, takže ehm.............fleky obsadené
aj diplomacia je dobrá.........netreba byť ani veľké zvíře, stačí sa slušne správať a byť otvorený novým veciam...........ale aj to sa obsadzuje hlavne podľa politiky
Zumpar Potapac
Murar Casnik
..kvak..
chcela som byť prekladateľka...lenže...
chcela som byť psychologička...lenže...
ale úplne by mi stačilo niečo vlastné, chcem šéfovať ostatným a byť najlepšia šéfka na svete.