Mám polodlhé silno hnedé vlasy,a mám v pláne si ich nechať narásť po polovicu rebier a prejsť na blond aby mi chytila rúžová.Avšak veľa prearbených dievčat hovorí že sa museli ostríhať pretože mali vlasy vo veľmi zlom stave. Baby nejaké rady? Ked mi nara
Ja ti nevim, praveze vzdy ked si nafarbim hlavu tak mi odpadnu zničene končeky a myslim ze vlasy mam aj hrubsie odolnejsie lebo moje original su velmi jemne
Ja si dávam len šampón, vlasy mám potom oveľa pevnejšie, aj vyzerajú zdravšie, ale kamarátka išla zo svojej hnedej na blond a zničili sa jej riadne, pričom dovtedy ich mala myslím dosť kvalitné. Teraz má už zase hnedé, končeky nestrihá, každý deň žehlí a fénuje, čiže to je dosť zlé, ale kaderníčka jej dáva tuším kolagén a to viditeľne pomáha, aj keď asi nie na veľmi dlho
nepoznám tuším žiadne dievča čo by malo hociktorú divokú farbu a pritom dlhé vlasy...ja som si tie svoje farbila z červenej na ružovú a to potom čo som sa najskôr ostrihala lebo už som mala z tej červenej zničené končeky...a po odfarbeni mam skusenosti ze sa vzdy zmenia tie vlasy..nemusi to byt nic radikalne alebo uplne viditelne ale ta struktura je ina..ja mam po kazdom farbeni vlasy ine..nehovorim ze znicene lebo sa o ne staram a davam si rozne masky a balzamy ale je to uz ine
Najskôr si ich nefarbi , nechaj narásť na dĺžku akú chceš a potom ked už si s dlžkou spokojná a je ti jedno že dalej asi už velmi neporastú, tak si ich vyperoxiduj u kaderníčky. Pretože v kaderníctve ti to snád spravia tak aby to uškodilo čo najmenej aj ked peroxid škodí hocijako.
takto ... ja si farbim vlasy uz nejaky cas ... kazde 3-4 tyzdne ... a myslim si, ze moje vlasy sa "zlepsili" ... nastastie mi nepadaju ani nic, vyzeraju hustejsie, nemastia sa tak, kedze farba ich vysusa a tak ... ale tvoj pripad je iny ... byt tebou, skusim najprv napr. najsilnejsi zosvetlovac os Syoss-u .. lebo v normalnom pripade, by si musea pouzit peroxid .. a uprimne? ak by som si dala peroxid na moje vlasy, nic byt z nich nezostalo ... tak teda skus zosvetlovac, nenici to az tak ... a ak nie, tak predpokladam, ze siahnes po peroxide ... ale tak ci tak, ruzovu si budes musiet dost casto prifarbovat ... tak ak mas riadke vlasy, neodporucam
nie prosím nie.... keď tie tmavohnedé vlasy nejakym zazrakom (čiže niekolkonsobnym peroxidovaním( odfarbíš tak budú zničené! keď ešte na to zajebeš rúžovú tak budú úplne zrujnované... ¨¨
ja mám tmavohnedé vlasy, na 9x som 12tkou peroxidom odfarbovala prameň a dávam si na to různe farby a vidím aké sú krátke a dojebané oproti ostatnýmktoré žiadno nefarbím
@HiyoriNeeHyung mám blond a v lete som mala ružové konce ... používala som farbu miešanú s peroxidom a tá mi tak zničila vlasy, že dúfam, že sa čím skôr dajú dokopy ako bolo to pekné .. neľutujem ... ale zas chýbajú mi moje dlhé vlasy...uvedomila som si, že presne tie konce čo som mala ružové tak už nemám vôbec
Moja povinná chvíľka preohromnej sebalásky: vzhľadom na moju nežiaducu východziu prílišnú kvalitu vlasov im farbenie len prospieva, väčšinou si nechávam farbu o 20-30 min dlhšie, než sa odporúča, aby mi poriadne chytila (avšak farbím na tmavšie bez zosvetlenia).
Týždeň po farbení som proste fabulous a strašne sebou unesená, lebo ono sa to dá rozčesať a učesať.
Čiže ak máš ťažké, husté, rýchlo rastúce a rýchlo sa mastiace vlasy, farbenie ich môže jemne chemicky poškodiť a uľahčiť ich údržbu.
Ale zdravé odfarbené vlasy som videla len veľmi málo krát v živote, určite potom zainvestuj do nejakých olejov, masiek etc, ktoré sa ti nebudú ale biť so zložením farby (príslušnú chémiu za tým rada odkonzultujem ).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
určite to nerob opačne
ja mám tmavohnedé vlasy, na 9x som 12tkou peroxidom odfarbovala prameň a dávam si na to různe farby a vidím aké sú krátke a dojebané oproti ostatnýmktoré žiadno nefarbím
Týždeň po farbení som proste fabulous a strašne sebou unesená, lebo ono sa to dá rozčesať a učesať.
Čiže ak máš ťažké, husté, rýchlo rastúce a rýchlo sa mastiace vlasy, farbenie ich môže jemne chemicky poškodiť a uľahčiť ich údržbu.
Ale zdravé odfarbené vlasy som videla len veľmi málo krát v živote, určite potom zainvestuj do nejakých olejov, masiek etc, ktoré sa ti nebudú ale biť so zložením farby (príslušnú chémiu za tým rada odkonzultujem ).