tiež si to nepamätám. opitá som bola len niekoľkokrát a teraz vôbec nepijem, najintenzívnejší zážitok však bol, keď som ovracala celú tribúnu na futbalovom štadióne, spadla som z tých nechutných strmých schodoch vedúcich na najvyššie miesta tribúny ( pričom som skosila dvoch kamarátov ) a potom som sa cestou domou usadila uprostred chodníka a rozplakala som sa ( dodnes netuším prečo )
ešte som sa neopila a nejako ma to ani neláka. Piť toľko, že si potom nepamätám, kde, čo a s kým som robila, tak to naozaj nepotrebujem. Navyše, aby mi ešte aj bolo zle a celú noc som objímala hajzlovú misu, ani to mi ku šťastiu nechýba.
Toľko o tom, že ako som bola ožratá prvýkrát - prvýkrát som ešte ožratá nebola a ani nebudem
radsej sa ani nebudem pytat kolko si mala ked si sa prvykrat ozrala
no ja som mal 16, mali sme jednu hodinu prestavku tak sme isli do baru a dal som si dve vodky na prazdny zaludok, potom som bol na angline taky ospaly z toho a triedna ze Jurko co ti je ? a ja ze nic a spoluziaci sa len smiali lebo vedeli niektori co je vo veci...
ked som bola prvy krat opita,ale fakt na kasu opita, cca 15rokov,bolo to take zle ze si to absolutne nepametam...kebyze sa nenajde vtedy "dobra dusa" ktora ma vtedy nafotila v trosku nechutnom stave,asi by som neverila tomu co mi o mne kamarati vraveli...nie ze by som sa tym chcela chvalit
tak MISHO777 a SHAKUL nevim o co vam ide ale ked som toto forum zakladala bola som s kamaratom a nudili sme sa a taketo primitivne odpovede si nechajte pre seba ja chcem len vedet skusenosti inych a ne vase prijeb....reicky....
no taq moja prva poriadna ozieracka nedopadla dobre vsetko viem len z rozpravania a ako mi to hovorili na nieco som si aj spomenula..........no taqze oslavovala som akurat 14-ku boli sme u kamosky na byte a pili sme kb -cko najprv som bola v pohode len v naladke tocila sa mi hlava smiali sme sa vsetci a bolo pohode ale potom som sa nejako rozbehla a prislo mi zle zaspala som v lavori s mojou grckou cele vlasy som mala ogrcane potom ma sli kamosky sprchovat jednu som uhryzla do ruky lebo na mna pustali studenu sprchu, z vane ma potom vytahoval kamarat, kamoske mala za chvilu prist mama obliekla ma do jej veci lebo svoje som mala totalne spinave sli sme vonku kde strasne prsalo ja som mala na haku sadla som si na mokru lavicku potom sme sli do krcmy na kofolu a z mojho mobilu napisali mojej mame sms ze dnes spim u kamosky nech sa neboji a potom som si vypla mobil nech mi nevola. Vraveli ze v taqom stave nemozem ist domov ale nejak ma mama uvidela z balkona ked sme sa vonku prechadzali a prisla tam pre mna. vytiahla ma domov zavrale dvere na byte a dostala som taqe zausisko ze ma hodilo o dvere ktore sa pri naraze otvorili a rozbila som si gambu............na druhy den bola mama v robote (bola sobota) a volala som kamoske ze nech ide zapalit taq sme sli pre panelak zapalit uvidela mi usta taq sa zhrozila ze co sa stalo a potom sa vsetci na mne smiali ze vobec uijem no taqto asi vyzerali moje krasne strnaste narodeniny no nedaj si.
Tak ja som bola slusne dieva... prvykrat, co som sa poriadne opila, tak to som mala 17 a je to trapne, ale bolo to na mojej stuzkovej.... vsetko v pohode, vsetko som zvladala, to ze som spievala v polohe lezmo pod stolom je hadam v pohode, nie? Ale fakt to bolo vtedy skvele, bolo to ine ako vsetko, co som dovtedy zazila (nie, fakt nechcem nabadat nikoho k uzivaniu alkoholu)
A bolo mi proste fajn... vino + nieco a vino + menej niecoho + ciste vino dodalo dostatok euforie a radosti z oslavy dospelosti Nasledky skoro ziadne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
tiež si to nepamätám. opitá som bola len niekoľkokrát a teraz vôbec nepijem, najintenzívnejší zážitok však bol, keď som ovracala celú tribúnu na futbalovom štadióne, spadla som z tých nechutných strmých schodoch vedúcich na najvyššie miesta tribúny ( pričom som skosila dvoch kamarátov ) a potom som sa cestou domou usadila uprostred chodníka a rozplakala som sa ( dodnes netuším prečo )
Toľko o tom, že ako som bola ožratá prvýkrát - prvýkrát som ešte ožratá nebola a ani nebudem
ach debilne deti
no ja som mal 16, mali sme jednu hodinu prestavku tak sme isli do baru a dal som si dve vodky na prazdny zaludok, potom som bol na angline taky ospaly z toho a triedna ze Jurko co ti je ? a ja ze nic a spoluziaci sa len smiali lebo vedeli niektori co je vo veci...
po 2. to uz dnes neviete spominat na ine, pozitivnejsie, prijemnejsie, krajsie veci, nez na to, kedy ste sa 1.krat ozrali atd...?
A bolo mi proste fajn... vino + nieco a vino + menej niecoho + ciste vino dodalo dostatok euforie a radosti z oslavy dospelosti Nasledky skoro ziadne...