Ake to bolo prvy krat milovat cloveka rovnakeho pohlavia?...ake to bolo prvy-krat?
pamata si este niekto ake to bolo...to chvenie a ta tuzba ktora bola neznesitelna, pamata si niekto ake to bolo zrazu uzasne ked tam ten clovek pri vas bol a ked sa vas dotkol?...ake to bolo ked ste sa prvakrat pobozkali?
hmm... to je zaujimava otázka.. triasli sa mi ruky.. dostal som taky zachvat, že som penil, ruky sa stali neovladatelne. Noha dupotali Bože, veď je to to isté, ako keď sa niekto zamilujeme do chlapca alebo dievčaťa. A myslím si, že každý bol už raz zaľúbený, čiže nevidím rozdiel v hetero alebo homo pároch
No fúúha ake to bolo??? MIlovať človeka rovnakého pohlavia je niečo krááásne.. ten človek dokáááže dať máíáám ten pocit viac lááásky ako človek opačnééého pohlavia a milovanie samo o sebee s človekom rovnakého pohlavia.. je v príípade že sa milujem s holkou kráásne náádherne mňňam
Každýý má vlastný nááázor.. a tak ako majú aj heterááci práávo na život tak ho majú háádam aj homosexuáli nije???.. veď oni tiež nekáážu heterosexuálom že to nieje správne.. tak nech si žiijúú všetci.. každý sa narodil a má svoj život a svoje city
oficialne "po prve" sme si zopakovali kedze partnerka natom nebola uplne dobre .. bolo to spontanne .. este dve minuty predtym sme sa bavili o tom /to bolo na zzaciatku naseho vztahu/ ze ako dlho by sme mali pockat .. zhodli sme sa natom ze asi pol roka a 2minuty potom to slo samo ..
taky mensi vybuch endorfinov .. viac menej to prebiehalo bez stresu a napetia .. uvolnene to bolo ...
No... hlavne zmätok, ako bude náš trocha incestný ľúbostný štvoruholník fungovať... a... a vznikla tichá dohoda o tom, že to ostane len pri pohľadoch a milých slovách, všakže @eleon a @ladyofcarnage ?
belzeboss .... no tak pííísať viem narozdiel od teba ........ a je to hááádam aj ich vec nije???....... teda myslíím si že tak ako patrííí ....na svet.. ako patríí aj život heterosexuálov.... je to prirodzená vec....
Tak za prvé, tí čo tú píšete, že je to zvrátené, proti pravidlám ,nechutné a podobne...Je snáď ich osobná vec, ako to oni vnímajú, či nie?..Nikde nie je napísané, čo je normálne a čo nie...Vy tiež určite robíte niektoré veci,ktoré iným ako normálne prísť nemusia...Každý ma právo vybrať si,čo chce.
Ale k veci, ja osobne som nič také nezažila, maximálne som sa bozkávala s dievčaťom...Ale nič to so mnou nespravilo..Takže jednoznačne ma priťahujú chlapi a také pocity zažívam len pri nich
mno ked som zistil ze som beznadejne zamilovany do osoby toho isteho pohlavia bolo to pre mna vlastne velkym oslobodenim... problem je ze nielen ze je rovnakeho pohlavia ale ma to iste identicke pohlavie... pretoze som to ja...
sexujem so sebou uz od 12tich rokov... s bozkavanim mam trosku problem ale pracujem na tom...
Bohužiaľ som sa s dievčaťom len bozkávala, no raz nemala som dobrý pocit, pretože ja nie som na rekreačné bozkávanie ako "prejav sympatií", v tom boli len dve výnimky
A skôr mám stále viac pocit, snáď až strach -neviem, ako inak to pomenovať, že ma stále menej a menej priťahuje opačné pohlavie. Ani sa len neobzriem za nejakým fakt fešáčikom, sympaťákom a pod. A čo ma viac "znepokojuje", už to trvá nejaký ten polrok
prečo sem píšu heteráci také veci ako fuj a podobne? to isté môžme povedať aj mi onich ked oni to robia s opačním pohlavím!!! tak nechápem prečo im vadí ked mi to robíme z takým istým pohlavím! a nič natom neni nechutné ako to tu uš dakto písal!!! je to úplne úžasná vec na svete a premňa to bola aj najkrajšia vec v živote tak heteráci ked nevedia o čo ide nech sem boha nepíšu!!!!!!! i love girl 4 ever!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale pamätám si tú túžbu, vášeň, chvenie, ale to už bolo s inou
taky mensi vybuch endorfinov .. viac menej to prebiehalo bez stresu a napetia .. uvolnene to bolo ...
a v druhom rade, pravo na zivot ma aj homosexual samozrejme....ale preco musi svoju zvratenost pretriasat na verejnosti to nechapem..
toto asi nikdy nepochopím
Ale k veci, ja osobne som nič také nezažila, maximálne som sa bozkávala s dievčaťom...Ale nič to so mnou nespravilo..Takže jednoznačne ma priťahujú chlapi a také pocity zažívam len pri nich
sexujem so sebou uz od 12tich rokov... s bozkavanim mam trosku problem ale pracujem na tom...
A skôr mám stále viac pocit, snáď až strach -neviem, ako inak to pomenovať, že ma stále menej a menej priťahuje opačné pohlavie. Ani sa len neobzriem za nejakým fakt fešáčikom, sympaťákom a pod. A čo ma viac "znepokojuje", už to trvá nejaký ten polrok