Čo rozumiete pod slovom normálne dievča? Mnoho z vás pod slovkom normálne hľadá mnoho iného, chcem vedieť vaše názory, ďakujem vopred za každý jeden názor
Podľa mňa znamená normálna taká,že nejak nevyniká psychickou poruchou, anorexiou, sebapoškodzovaním, vražednými sklonmi , nie je príliš zamestnaná svojim vzhľadom a podobne... určite by som tam nezahŕňala veci typu, že je príliš žiarlivá alebo tak, to je o povahe... ani vzhľadové a rasové rozdiely...
nečítam komentáre, takže dúfam, že nebudem po niekom opakovať.Normálna baba je taká, ktorá si občas vyjde von, občas sa mrkne do učebníc, nemá nejaké extra veľké problémy...jej správanie: také, no proste, nenadáva v jednom kuse, má priateľov,...
Ako si ju určite nepredstavujem? Ako niekoho , kto silno vyznáva nejaký štýl(emo,gotika,...)
vie sa o seba postarať, nie je umelá, dáva prednosť pohodlím pred módou (namiesto denného nosenia šteklí vezme niečo na nízkom podpätku), dokáže sa správať aj na spoločenskej udalosti, aj v lese (teda dokáže sa aj obliecť na tieto udalosti, aj do koča, aj do voza), je pre každú zábavu, ktorá nie je vyslovene hlúpa (hlúpu zábavou mi prišlo na opekačke zotnút zdravú, živú jedličku len pre srandu, keď naokolo je kopec opadaneho suchého dreva), nezačne skučať, keď sa jej zlomí nechtík, no stará sa o svoj vzhľad primerane...
...moja sesternica Aďka je normálna (podľa mňa...a myslím, že aj podľa viacerých, čo ju poznajú ) ...je pekná, prirodzená, na nič sa nehrá, vtipná, šikovná, rozumná, milá... proste skvelé dievča! ..tak si ja predstavujem normálnu babu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ako si ju určite nepredstavujem? Ako niekoho , kto silno vyznáva nejaký štýl(emo,gotika,...)
Popravde,ani ja sa za normálnu babu nepovažujem.
@kokinka súhlas.
normalne