mily,laskavy,pozorny,vtipny(kludne i cierny humor,teda aspon pri mne),ohladuplny,vedel by si ctit zenu a nepovazovat ju iba za nafukovaciu ancu ,popripade kucharku.ked mi nieco dalsie napane,urcite dopisem!
mňa dostal chlap na to, že bol strašne pozorný (a je), keď sa prechádzame a drží ma za ruku občas si povyskočí od radosti a keď na mňa náhodou kukne nejaký iný tak ma schová za seba aa jediný chlap, ktorý sa ma spýtal AKé KVETY sa mi páčia a neprišiel len tak zo dňa na deň s červenou ružou, lebo si myslel, že to sa páči každej, že je to romantické... spýtal sa ma akú FARBU mám rada... a skrátka, naozaj sa o mňa zaujímal, chcel vedieť všetko a neboli to otázky prečítané z nejakého návodu ako zbaliť ženskú...
pohodak, nie vyslovene bordelar, ale znesie mierny bordel, mily, zlaty, citlivy, chapavy, tolerantny, ochranarsky, vonavy, nenosi ruzove/fialove/ine divnofarebne veci, vyzera ako CHLAP a sprava sa tak (nie, chlapi NENOSIA makeup), rad spi, ma rad pivo, samostatny, svojpravny, nie drbnuty a vie varit vari dobry a rad vari GULAS!
@sabnacke Toto sa nejde naucit, tvarit sa idealne je len pretvarka, nic viac ako pretvarka, ktora raz skonci a ukaze sa prava tvar cloveka. Najlepsie je ostat sam sebou aj s chybami
@20 ja som to nemyslela doslova ale niektorí sú naozaj... neviem ani ako to nazvať... oni sami vedia... skrátka poznám pár chalanov, ktorí ak si raz v živote nájdu ženské, tak to bude len preto, že ich plat bude presahovať 6000 ečok mesačne ...
@pershing363 podla mna si odveci ty, kazdy hlada nieco, co je prenho "idealne", aj ked objektivne to tak nie je.. a nepouzila pred slovickom dokonaly este jedno a to TAKMER ?!
@mielikki nahubok nemam, ale ide do sprchy sa odblsit !
@ikuto@25 Myslím že práve o to ide. (teraz myslím tú druhú vetu)
@d2v1d Pointa toho, prečo sa to pershingovi zdala byť hlúpa otázka tkvie v tom, že ak chceš naozaj zbaliť tú pravú, nemôžeš sa pretvarovať. Nemôžeš sa správať tak, ako ti tu slečny nadiktujú že sa im páči keď sa chlap správa. Nevydržal by si v tej pretvárke donekonečna, nebavilo by ťa to. Zranil by si tú, ktorú by si na to zbalil a pritom niekde za rohom by čakala taká, ktorá by ťa chcela presne takého, aký si. Proste takéto otázky sú zbytočné - správaj sa ako to ty cítiš, inak bude ten vzťah s tým dievčaťom len jedno veľké klamstvo...
V prvom rade milý, usmievavý, láskavý, zlatý, pozorný, džentlmen, ale aj inteligentný, zábavný, vtipný, proste "pre každú srandu" a musí byť maximálne úprimný!! Len vtedy je to super, ak mi dokáže povedať všetko
ja ti dam radu, musis byt totalny dement, ktory sa im bude vecne podlizovat, prisposobovat, musis hovorit to co ony chcu pocut, jednoducho prestat byt sam sebou a mozno ti budu roztahovat nohy , ked si lusknes prstami to vlastne aj chces nie? sa zmenit , stetka ta musi mat rada takeho aky si , inak to nemam vyznam
Podla mna by mal dokonaly muz mat rad celym srdcom svoju polovicku taku aka je a hlavne by ju mal vediet pocuvat a chapat ju to je myslim vsetko nic viac netreba
no ja som si myslel ze baby chcu niekoho ako bieber. ale ako som sa na to dival tak uz chapem preco chcelo so mnou chodit tolko bab. no som mily vtipny da sa povedat ze aj inteligentny a viem aj celkom dobre varit. tak co. len fotka chyba ze?
toto je velmi prinosna diskusia oznacil by som ju za velmi dobru. ďakujem za predstavy dievcat o spravnom chalanovi, partnerovi, manzelovi proste úžasné
vyzrety, chapavy, zabavny, mily, ambiciozny, milujuci, so sposobmi, atraktivny, sebakriticky, zaujimajuci sa o svoj zovnajsok, vasnivy, ochotny, tolerantny, nonsalantny, trochu streleny, optimista, do voza i do koca, samostatny, s vlastnymi zaujmami, trochu romanticky, aktivny, dobrodruh so zmyslom pre adrenalin, prakticky, bez zavazkov, verny, otvoreny, zaujimajuci sa o zdravy zivotny styl, nie nasilnik, narkoman alebo alkoholik, nie: zena patri do kuchyne, nie: chcem deti
to je dokonalost. ale ako to bolo aj v jednom filme, ludia casto miluju len tie svoje tabulky a maju vysoke naroky. nedokazu sa zamilovat do cloveka, iba do "poziadavok". vsetko zo zoznamu nevyzadujem samo , len snivam, ake by to bolo, keby to bolo dokonale. no mozno keby niekedy prisiel niekto "dokonaly" nemusela by som sa donho zalubit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Najradšej mám tých v klietkach, ale aj tí jaskynní ujdú, pokiaľ sú na obojku a majú náhubok.
filip
@d2v1d ver, ze kukam
@sabnacke Toto sa nejde naucit, tvarit sa idealne je len pretvarka, nic viac ako pretvarka, ktora raz skonci a ukaze sa prava tvar cloveka. Najlepsie je ostat sam sebou aj s chybami
A náhubok máš?
@mielikki nahubok nemam, ale ide do sprchy sa odblsit !
a podľa mňa sa môže človek dačomu z tohto priučiť, ale bude to dosť divné keď to robí len preto aby získal dajaké dievča ,nie?
A kým sa neodblšíš, nedostaneš nažrať!
@d2v1d Pointa toho, prečo sa to pershingovi zdala byť hlúpa otázka tkvie v tom, že ak chceš naozaj zbaliť tú pravú, nemôžeš sa pretvarovať. Nemôžeš sa správať tak, ako ti tu slečny nadiktujú že sa im páči keď sa chlap správa. Nevydržal by si v tej pretvárke donekonečna, nebavilo by ťa to. Zranil by si tú, ktorú by si na to zbalil a pritom niekde za rohom by čakala taká, ktorá by ťa chcela presne takého, aký si. Proste takéto otázky sú zbytočné - správaj sa ako to ty cítiš, inak bude ten vzťah s tým dievčaťom len jedno veľké klamstvo...
V prvom rade milý, usmievavý, láskavý, zlatý, pozorný, džentlmen, ale aj inteligentný, zábavný, vtipný, proste "pre každú srandu" a musí byť maximálne úprimný!! Len vtedy je to super, ak mi dokáže povedať všetko
takýto by mal byť celý
mal by byt mily ,pozorny ,starostlivy ,laskavy ,s dobrym srdcom ,s dusou basnika ,romanticky ,neskutocne nezny ,jemny ,citlivy ,vtipny no zaroven ,aby bral dolezite veci vazne ,rozumny ,inteligentny ,charakterny , vzdelany ,verny ,a este jedna poziadavka ..nesmel by pit alkohol
Mozte mi poradit niekto, kto ma zaujem mi to tu "vysvetlit" a zaroven spoznat ma ? Asi nie co
Budem moc rad ked mi napisete naku tu sukromnu spravu ci co
to je dokonalost. ale ako to bolo aj v jednom filme, ludia casto miluju len tie svoje tabulky a maju vysoke naroky. nedokazu sa zamilovat do cloveka, iba do "poziadavok". vsetko zo zoznamu nevyzadujem samo , len snivam, ake by to bolo, keby to bolo dokonale. no mozno keby niekedy prisiel niekto "dokonaly" nemusela by som sa donho zalubit...
a tie dievčata čo chcely aby som bol sam sebou vačšinou ma už len zdravia ale neoslovia