ja som mala samých psychopatov...ešte aj o tom jednom o ktorom som si myslela že bol normálny som sa minule dozvedela že išiel do talianska robiť kňaza lebo sa mu zjavujú svätci ...............
@qossyend aspoň že vždy nejaká prisadne zatiaľ čo také ako si ty obchádzajú kvôli takým akým som ja, nasere, chápem
@wolskeoko ty si ten posledný s kým by som sa tu o tom seriózne porozprávala. ak nemáš fatálny deficit súdnosti, tak si dôvody snáď sám uvedomuješ, sorry kámo
@klaudiqaaa povedzme, ze ma to bavi. O jebnutosti, mentalnych poruchach a liznutosti by som na tvojom mieste radsej pomlcal... sama si vyberas psychopatov... cim to asi bude?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@klaudiqaaa gratz, cim to bude?
@wolskeoko ty si ten posledný s kým by som sa tu o tom seriózne porozprávala. ak nemáš fatálny deficit súdnosti, tak si dôvody snáď sám uvedomuješ, sorry kámo
pičizmus
Opisem ti najprv toho prveho. Hnede polodlhe vlasy, sive oci, vysoky, chudy a zaroven vysportovany. Metalista (neprehanal to s obliekanim).
Druhy - blond vlasy, zelene oci, vysoky, pri sebe. Hip hoper (prehanal to s obliecenim).
O povahach ani nehovorim. Prvy - nefajci, nehuli, nepije. Tichsi typ, introvert, pokojny.
Druhy - fajci, huli, pije. Extrovert, hlucnejsi vyraznejsi typ, kontroverzny, vybusny.
Vyber si