mne sa páči viac farieb... zelené, žltozelené, čierne, jemne strieborno-hnedé, každé auto vypadá inak a nedá sa jednoznačne povedať farba,lebo každý typ auta je krajší v inej farbe
heh, ciernu mozu chciet len ti, ktori s nou zatial nemali docinenia alebo ti, ktori nemaju co robit (variantu s vlastnym soferom, ktory to auto bude umyvat za vas, som vynechal, ak sa to niekoho dotklo, ospravedlnujem sa ). Ja by som volil zlato-hnedu s bezovym interierom .. ale nebranim sa ani cervenej&modrej s interierom bielym
a samozrejme zabudol som na oranzovu... oranzova ma styl sama o sebe, takze tam by som interier prezil akykolvek... len pokial viem, oranzovu bezne automobilky v ponuke nemaju
@pseudos Oranžovú má v ponuke sa mi zdá Audi, pretože vo Zvolene je jedna firma (servis alebo čo) a tí majú len oranžové Audiny. Možno ich dali účelovo prestriekať, ale neviem. A najkrajší je oranžový Chevrolet Camaro
@kolivideam pokial viem, ani audi nema vo vybere oranzovu... skor by som povedal, ze si ich nechali prestriekat, popr im urobili specialnu ponuku. V beznej ponuke tu farbu totizto nenajdes (to by aj vysvetlovalo, preco som zatial nevidel ziadne audi v oranzovej). Po Kosiciach napr premava 1 oranzovy seat leon, no pochybujem, ze tu farbu mal od vyroby (ved kolko oranzovych seatov si doteraz videl? )... ale suhlasim s tebou, ked americky muscle car, tak jedine v oranzovej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Presne takúto ... dneska som ju videl v reali a zamiloval som sa do nej
#00ccFFF
jedine toto
presne takéhoto čierneho pasátika zo striebornými rámmi okolo okien...aj starší model to je jedno....ale proste to je moj dlhoročný sen
TOTO, a nič iné!!