Čo pijetee? Najradšej. Akú minerálku a aké pivo? Poprípade iný chľast.. Ja mám najradšej Magnéziu a Pilsner, aj keď sa tvárim, že Šariš lebo som šercom vychodňar ale psst nikomu to nepovecte. Pil si? No pil si?!
Najčastejšie vodu z kohútika na Tahanovciach. Kedže tá je iná ako tá mestská. A inač kofolu, energetaky, piva je jedno ake, tvrde je jedno ake. Som srotovnik.
Voda s citrónom, Budiš, pivo - podľa toho kde, všade iné
Víno - ribezlove alebo biele... A tvrdé nemôžem cítiť, dvíha sa mi z toho žalúdok
A čaje... Matcha a zelené všeobecne...A vlastne len nech to nie je veľmi voňavé a kvetinové, skôr také trávnaté
minerálka akákoľvek, nealko kofola, pivo z mainstreamových asi Bernard/Postřižiny, víno nejaký mega sladký tokaj a palenku asi všetko okrem tuzemákov a jemných vodiek a podobných elixírov
@jagang hej ja som tiez minule zistila, ze budis nemam rada a pri tom som si niekedy myslela, ze mineralky chutia rovnako, ze vsade su bublinky ale som zistila ze ne
Zásadne slovenskú minerálku. Perlivú, alebo jemne perlivú. Gemerka, Baldovská, Budiš.
Energeťáky! Hell original mám najradšej.
Pivo Starobrno alebo Kelt.
Alkohol celkovo moc nepijem, ale mám ešte rád cider Strongbow a Becherovku, aj Lemon a hlavne Ice & Fire.
A milujem miešaný drink Tequila sunrise. :3
@milgamman hej to aj ja a az mi vyprsklo z ust ked som piil vodu z kohutika z pod tatier a porovnal to s humusom co mame doma prechlorovana.....take precitnutie chuti tiez nedavne relativne
@passarinho inac zase off topic ja som dlhu dobu bola v tom, ze mas na profilovke jacka nicolsona, potom som zistila ze nie ale nevedela som koho a tak som nahodou pozerala rychlo a zbesilo a tam bola ta scena co mas profilovku tak uz som vedela
minerálky mám rada skoro všetky... najčastejšie však kupujem asi Budiš a pivo ako také mi nechutí, ale radlera si dám rada. najradšej mám Zlatý bažant citrón, baza a mäta. A ešte Steiger tmavý radler citrón.
mineralka ? no to je jedno a pivo jj naj je plzen ale tak to je drahe takze potom ceske kozel , staropramen , budvar a tak no vsetko mozne ale ked neni nic lepsie tak aj stein staci
a teraz citzam tie komenty o tej vode a jj to je smutne ze voda vsade chuti inak u nas na dedine je horisa voda ako v najblizsom meste proste same sracky v tom musia byt najebanane no ale tak co aj tak to pijem nebudem predsa pit furt vodu z obchodu aby som bol jak kkt zdrbany mediami ze v USA serialy vidis pit ludi iba vodu z flase alebo v Burlivon vine tak to budes robit aj tu tak tak to teda ne !
Z minerálnych vôd mám asi najradšej Rajec a Dobrú vodu. Minerálky z vysokými obsahmi minerálov mi moc nechutia. Čo sa týka pív, tak práve objavujem čaro a pivné špecialitky zo slovenských minipivovarov.
minerálku magnesia ale inak obyčajnú vodu, pivo - vyhýbam sa úplne bažantu, šarišu, corgoňu a všetkým radlerom a iným vymýšlaniciam, chutí mi z čapovaných sessler, radegast, budvar, z plechovkových/flaškových okrem vyššie spomínaných je mi to jedno, víno nepijem vôbec, z tvrdého alkoholu naj je borovička (bez príchute, bez horca), ovocné ideálne domáce, nepijem nič farebné
@torpedo08 ale neni to smutne to je normalne, ze vsade su mierne rozdiely v kvalite a zlozeni.. smutne je iba ked tam nadrbu tolko chloru, ze to vyzera skoro ako mlieko
minerálka - Fatra
pivo - vypijem všetky všetkými desiatimi ale najlepšie je fajný studený čapovaný Staroprameň alebo Heineken
víno- červený cabernet, alebo jahodové fragolino , biele vína nepijem
a tvrdé tiež nie niekedy som si išla vo veľkom na rume ale ako som na moju 18ku vypila pollitra rumu sama lebo ho nikto nechcel piť sa ho stránim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Víno - ribezlove alebo biele... A tvrdé nemôžem cítiť, dvíha sa mi z toho žalúdok
A čaje... Matcha a zelené všeobecne...A vlastne len nech to nie je veľmi voňavé a kvetinové, skôr také trávnaté
pivo skor ceske tak vseobecne
Energeťáky! Hell original mám najradšej.
Pivo Starobrno alebo Kelt.
Alkohol celkovo moc nepijem, ale mám ešte rád cider Strongbow a Becherovku, aj Lemon a hlavne Ice & Fire.
A milujem miešaný drink Tequila sunrise. :3
Daniels + cola atď atď..
Slivovica..
pivo plzeň
a ináč môžem aj jégrika, bacardi, jacka, kapitána
a čapovanú kofolu
pivo-stephans bräu hefeweizen
pivo - vypijem všetky všetkými desiatimi ale najlepšie je fajný studený čapovaný Staroprameň alebo Heineken
víno- červený cabernet, alebo jahodové fragolino , biele vína nepijem
a tvrdé tiež nie niekedy som si išla vo veľkom na rume ale ako som na moju 18ku vypila pollitra rumu sama lebo ho nikto nechcel piť sa ho stránim