hlavne jednoducha napr: Ahoj, kedže ty si osoba ženského pohlavia a ja osoba mužského pohlavia tak by som sa ta chcel spýtať či so mnou nechceš kopulovať ?
ak by to chcela a ak máte otvorený vzťah tak sa to dozvieš v správny čas, hold do vtedy musíš čakať...a vôbec... asi to bohviejaký vzťah nebude, lebo ak by som ju mal rád tak by mi to bolo úplne jedno či vôbec k niečomu dôjde a ani po dvoch rokoch by som ju do toho netahal keby ona nechcela, hlavne aby som bol s nou a bolo by jej fajn...a možno trochu aj mne ale to je druhoradé.....takže je to na tebe a ty musíš vedieť jak ste na tom ak vôbec ste.
@purpledrug666 tak ja som asi hotentót... žiadna irónia v tom nieje,, to čo som napísal bolo blbé,nič iné, a to tak blbé až ma striaslo ,,, ešteže moja polovička na birdz nechodí .. ale sex má tieto dve strany je..čku a milovanie...
@purpledrug666 no a ja ked vidim to tvoje pixa a cmuka ti do dnuka tak akoze sory ale pokec je inde moja haha si nasmiech odpal a chod si chetovat na facebook ty emacka jebnuta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
och dnesny chalani absolutne zabudaju aspon jemnu romantiku ktora namota zensku az nic
Pochybujem, že máš 18 ..
alebo odbornejšie koitus ak je dievča náhodou študované
"Nechces ist jebat?"
á na také veci sa nepýta...buď dá, alebo nedá
no ja chápem, keď už sú v tom city, situácia sa mení ... to s tým naťahovaním som myslela k ľuďom, ktorým ide iba o akt a tým to hasne ..
že emáčka ... zomrela soooom