Som prirodzeny, nehram sa zbytocne na slusnaka, som taky aky by som bol aj o pol roka, o rok. Nenosim zbytocne darceky, proste nerad sa ukazujem v inom svetle. Ale zato rad prekvapim Takze neviem, ci ich nejako balim. Samozrejme, ze take tie omacky okolo toho robim, ale nijak extra. Jednoducho pozvem ju von a ak ide, tak sa uvidi co dalej.
zeny nebalim lebo je to strata casu. stoja peniaze, mozem radsej chodit do prirody, kupit si nacinie, bicykel, motorku, zeny nas len vyuzivaju, nechcem ziadnu zenu!
som k nim drzy, hnusny, vymsievam sa im,ponizujem ich, dostanem sex a potom im poviem, ze som sa do nich zamiloval, a tak ma odkopnu a ja idem balit dalsiu
vonku to ide tak nejak samo... hodime pohlady usmejeme sa a nejako zavtipkujeme (podla prilezitosti).... ale ja napriklad neviem balit baby na nete ja neviem cim to je... kazda aj ked si so mnou zacne pisat tak po chvili prestane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
seriouslee, to ta skor zbali chlap jak baba dnes..
@trdelniiiq ale však ty máš ženu
a neviem vycítiť, kedy mňa voľakto balí!
som podivná!
všetko beriem ako kamošstvo...
» www.birdz.sk/webka/lukas9206...
@trdelniiiq to mi je ľúto ale hneď nezatracuj všetky ženy
dokým ťa nechce udať za obťažovanie?