Keď je to od človeka, ktorý sa do danej veci vyzná, resp. vie o čo ide, čo som spravila atď., chce mi možno ukázať, že čo som spravila/povedala zle, poradiť atď., tak ako fajn, však som len človek.
Keď je to od niekoho, kto sa do toho nevyzná, nepozná ma atď., tak ho mám niekde.
Nejde o to kto mi to povie ..... v zmysle tohoto poznam tohoto nie, tento je sprosty a tento mudry..... Vzdy zvazim z pohladu tretej osoby ci dotycny moze mat pravdu alebo nie.
V pazi to mam len vtedy, ked viem ze ide o cloveka ktory ma vyslovene chut rypat a hlada na mne chyby zamerne.
A ked si chybu priznam neznamena to, ze ju chcem menit.... niektore charakterove chyby su konstruktivne.
zaleží na tom kto ma kritizuje (či už pozitívne alebo negatívne) @elkiller lebo ak ma kritizuje niekto kto ma vôbec nepozná tak je mi jeho názor na mňa ukradnutý....
tak podľa toho, kto mi to povie a čo povie...inak myslím,že vcelku v pohode,najmä od ľudí, ktorých mám na háku...nech si hovoria,čo chcú...mne záleží len na pár osobách,u ktorých nechcem,aby si o mne mysleli niečo zlé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ostatné mi je jedno. Úprimne, absolútne jedno... nech si každý kritizuje čo chce. Človek sa nemôže páčiť všetkým.
Keď je to od niekoho, kto sa do toho nevyzná, nepozná ma atď., tak ho mám niekde.
V pazi to mam len vtedy, ked viem ze ide o cloveka ktory ma vyslovene chut rypat a hlada na mne chyby zamerne.
A ked si chybu priznam neznamena to, ze ju chcem menit.... niektore charakterove chyby su konstruktivne.
ale ak je to kritika od cudích ľudí tak to mám v paži