Ako by mala podla vás vyzerat školská uniforma? Chceli bi ste ju mat?
Ked som bol v Anglicku nosil som školsku uniformu :košelu, kravatu ,nohavice ,sako.......keby sa n Slovensku zaviedli uniformy ako bi mali podla vas vizerat?
Ja by som uniformu určite chcela =D Tak a k tomu vzhladu...na každej škole iné.... aby bolo poznat z akej školy si =D aaa tak že košela kravata a dievcata suknu a chlapci nohavice =D jak z tych anglickych filmov =D to by bolo supeer
Ak opomeniem, že som zásadne proti uniformám, tie britské sa mi celkom páčia (asi tým spôsobom, ako latex, haute couture a veci z devätnásteho storočia - úžasné na pohľad, ale na seba bych to nedala)..
Možno by som to dokázala prehryznúť, ak by dievčatá mali (aspoň optional) nohavice a uniforma by bola tmavošedá/-modrá/-zelená.
na slovensku by to nikdy neprijali.. ale ja by som to celkom brala,ale v nasom meste si to neviem predstavit..a celkovo v ani jednom meste na slovensku lebo ludia by to len odsudzovali,snazili sa tomu len vyhnut etc..a zase by kazdy hovoril "naco opakovat po anglicanoch?" namiesto toho,aby si uvedomili,ze tym aj reprezentuju skolu a nevyzera to az tak zle
Ja nenavidim uniformu :/ V lete je neskutocne horuco aj ked len koselu mam a ked je trochu chladnejsie tak sa az trasiem Keby boli z niejakeho dobreho materialu a zaujimaveho stylu nemal by som nic proti
... chcela by som uniformu asi preto že ľudia by medzi sebou možno nerobili také veľké rozdieli.. či bohatý alebo chudobný.. každý by si bol rovný.. a to sa mi na tom páči....ako by mala vyzerať?? nemám ani poňatia..
ja by som bola za uniformy...minimalne na zakladnych skolach, tam decka medzi sebou robia najväcsie rozdiely ci niekto na oblecenie ma alebo nie....ale bolo by to fajn mat unifromy.....a vyzor asi taky klasicky ako vo filmoch....kosela, kravata pripadne nejake sako alebo vesta a baby sukne alebo nohavice(podla mna by bolo dobre keby dali na vyber) a chalani nohavice.....jako bolo by to opakovanie ale zamedzilo by sa rozdielom a ludia by nechodili do skoly poobliekany jak na disku....je to nechutne
ja by som mozno bola za uniformu, ved v skole mi ani tak nejde o to aby som druhym ukazala moj skvely styl obliekania, alebo ci sa viem alebo neviem obliekat, tam by mi to bolo srdecne jedno co mam na sebe cize unforma by mi nevadila, skor by som bola z nej nadsena, ale blbe by bolo ak by som si musela musiet nosit potom handry co si dam po skole lebo po meste ja v uniforme behat nebudem ..
Brala by som uniformy, ale zas na druhej strane nie každý si to môže dovoliť. My sme len za uniformu do nemocnice platili cez 2400sk a neviem si predstaviť koľko by stála tá klasická uniforma, ale aspoň by sa zmenšili rozdieli a nebol by problém čo ráno na seba
Na jednej strane by to odstranilo krive silty a o 5 cisiel vacsie gate a neboli by tak ocividne financne rozdiely medzi ziakmi na druhu stranu bolo by to riadne obmedzovanie osobnej slobody lebo kazdemu nepristane to iste a nebolo by fer ze niekto vyzera v rovnosate dobre a niekto jak kkt a nic s tym nemoze robit..... nech sa kazdy oblieka podla seba
Neviem prečo, ale ja by som uniformu prijal na každej strednej škole- kukávam japonské anime a fakt žeriem tie ich uniformy- sú super a aspoň by nebola v škole šikana pre to, že kto nosí a nenosí značkové oblečenie-
nase zevraj stoja okolo 7tisic ..neplatime si ich samy, no teda vlastne hej bo mame dost vysoke skolne na soske ich maju zadara od skoly a im aj skola dava prachy, co je pre nas ako pre gympel riadna diskriminacia mylsim
no, čierno-červená skladaná károvaná sukňa nad kopená biela košeľa čierna kravata a čierna pletená vesta podkolienky a kanady tka to by bolo geniálne a keby ešte nebolo obmedzenie v doplnkoch tak by ot bolo totl brutál a uniformu by som milovala
@7 o môj beže- ty si ale slepica, že nemohla by som predviesť čo mám nové a pre toto sú niektoré deti šikanované na SR len preto, že nekráčajú s takými slepicami ako si ty
@43 . . . aha No ja sa viac musim pozerat na cestu, nie po kopcoch. Vacsinou len prechadzam, obcas v Podbrezovej travim aj pol dna, ak nieco potrebujem vybavit. A bol som tam aj v obchodaku a este v takej krcmicke tusim pri stanici. Ale ze je tam gymnazium a hutnicka priemyslovka; sukromne, to som veru nevedel.
kebyze to na nasej preamerikanizovanej skole zavedu asi by ma slahlo a dostala by sa na zoznam mojich byvalych skol ale vseobecne nemam nic proti...kebyze je to nejake celoplosne ze kazda stredna na slovensku by mala rovnaku ok ale nebudem predsa chodit po meste ako nejaka oznackovana krava ze aha kukuk z ktorej som skoly
taka aku maju a v anglicku alebo v amerike a chcela, je to prakticke aspon by som nemusela rano pol hodinu rozmyslat co si obleciem, a nikto by nikoho neohovaral koli tomu ako sa oblieka
v zivote by som si tu unifotmu neobliekla aj keby bola nwm aka pekna som proste clovek ktori je za den aj 10 kraz prezleceny v niecom inom !! a nehrozi aby som nosila cely tyzden jedno oblecenie a ja nwm co proste mam na sebe stale nieco ine a aby som do skoly musila chodit v unifome ??? co vam strasi ??? idte s tym plec
Áno! Som za uniformy a veľmi by som ich chcela. Delili by sa na letné obdobie a zimné (len čo sa týka materiálu, predsa nebudem v hrubom chodiť v lete) a dievčatá by mali sukne + košeľa + kravata + sako. Chalani = nohavice + košeľa + kravata + sako. A keďže naša škola je červená, mohli by byť kárované, červeno-čierne Už len aby sa to splnilo...
podla mna uniformy su super napad uz len z toho dovodu ze by sa nerobili nijake diferencie medzi spoluziakmi a boli by sme rovnak... nemohli by sa vam posmievat za to co nosite. Hoci, tu unformu co sm ja za zila v Dubaji, bol hrozna(polotricko unifarba, na vyber a sukna na kolena alebo nohavice, kratase na sport povinne cierne a tricko z logom skoly)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Možno by som to dokázala prehryznúť, ak by dievčatá mali (aspoň optional) nohavice a uniforma by bola tmavošedá/-modrá/-zelená.
ale aj tak...oblecenim ludia ukazuju to, aki su a co sa im paci.
to by bolo zuzo
Zaujimavy pohlad na Podbrezovu. Ja som tam okrem zeleziarni a kulturaku nic ine nevidel