podľa mňa by to bola buď nejaká silná slnečná erupcia, meteorit a pod. alebo tretia svetová...pár atómoviek a koniec...buď všade sucho, etrémne horúco, alebo proste NIČ...
@lenore tým by som si nebola istá..oni zachránia maximálne svoj štát...ved vieš ako to býva v katastrofických filmoch...Európa padne, no ich krajinu zachráni v posledných sekundách nejaký dobrodruh a vedkyňa
@littlephoenix ahaa fakt ....dobrý postreh ...... tak to aby sme sa sťahovali do Ameriky ....ale to by nám ešte hrozilo že nás použijú ako pokusný materiál.... tak moja chyba.....sme stratení
Slnko sa zväčší a rozhorúči natoľko, že všetko živé na Zemi zahynie, neskôr sa vyparí všetka voda a nakoniec ostane zo Zeme len zhorený uhlík krúžiaci okolo megaslnka...
no najprv sa ludia vykonozia vzajomne znici sa ozonova diera pokapeme a potom slnko vybuchne lebo bude strasne stare a velke nas to az tak nezaasiahne ohnom ale aj to poskodi planetu lenze bez slnka je aj chlad tak zem zamrne vsetko zive bude mrtve alebo sa prisposoby 2 dobe ladovej a samej tme lenze zem bude pomaly chladnut a jadro s nou potom sa skonci vsetok zivot aj ten co prezil a zem bude lietat vasmirom ako meteorit co moze znicit dalsiu v uvodzovkach mudru rasu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
TEHLA!
niekto dropne zbran hromadneho nicenia , vo svete vypukne chaos , padne politicky system a ludia sa v snahe o prezitie premenia na zver a bestie ...
b)
mimozemstania prenesu par vyvolenych na novu "cistu" planetu a tu nasu zlikviduju
c)
postlacaju sa gombiky a civilizacia vyhynie na rakovinu kvoli radiacii
d)
padne meteorit
Tipuje, že náboženská...