napr. niekde sedíš sám/a a prihovorí sa ti niekto ... Celkom si rozumiete a neskôr si na teba vypýta kontakt. Odmietol/a by si ? Poprípade stalo sa Vám to už?
podla toho, ci chcem toho cloveka este stretnut alebo mi staci sa s nim slusne rozlucit a zabudnut na neho. zalezi to od konkretneho cloveka a situacie.
stalo sa mi ale s tym rozdielom ze si kontakt nevypytal nestihol moc ... a asi by som neodmietla, ved fb by som dala pohode, pripadne keby nieco tak by som si ho potom zmazala, no problem
neviem, takéto chvíľkové kontakty sú úplne úžasná vec, ale ich umelé predlžovanie nejakými internetovými stykmi sa mi zväčša nepáči, radšej nech človek ostane peknou spomienkou a skúsenosťou ako by sa mi neskôr cez ďalšiu komunikáciu mal zhnusiť. takže sa zväčša už od začiatku predstavujem iným menom.
nie tak dávno si odomňa jeden 35ročný onďoch vypýtal čiislo..a ja debilka nechápem doteraz, že prečo som mu ho dala...pak ma vkuse otravoval...a zjavne čakal odomňa niečo viac...smola. ...
@nymerio324 jaké drzé decko si tu by som ťa obvinila, že si fake....ale až tak hlboko neklesnem...si tu otváraš na mňa ústa s tvojím statusom??? ty klíčiace semeno??
no ty hovor, tu slušným ľuďom kazíš pekné fórum takých ako ty je na birdzi veľa čo len zabŕdať vedia a ešte sa aj do môjho semena navážaš ! nič ti nespravilo
Keby sme si rozumeli tak asize by som mala dovod ho chciet este vidiet. Cize ano. Niekedy rozmyslam nad ludmi ktorych som videla len raz a ako sa maju, lebo bolo divne po takej povrchnej kratkej znamosti pytat kontakt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a ak by som sa s nim este chcela stretnut, tak nemam problem dat mu na seba kontakt
to je iná situácia bol by som prekvapený ale to dievča už na mňa malo kontakt bolo to skôr ako zo špionážneho filmu
práveže, prečo si ty pozeráš fóra do ktorých sa ja trepem?
za to že si tu dlhšie, si mysliš že si nejaka autorita?
aj keby som mal len desať rokov, tak sa môžem trepať do všetkých fór
aj tak tie fóra čítaš až potom čo v nich reagujem, takže je to tvoj problém
no ty hovor, tu slušným ľuďom kazíš pekné fórum takých ako ty je na birdzi veľa čo len zabŕdať vedia a ešte sa aj do môjho semena navážaš ! nič ti nespravilo
tak vieš musím zachovávať dekórum
tvoje semeno nebudem tu rozoberať.... to si nechám na potom do budúcna
ale zalezalo by na okolnostiach