Ja som asi 1, kedze na instagrame followujem jedneho Taiwanskeho ladyboya, ktory vyzera na niektorych fotkach lepsie jak 99% zien, ktore som kedy videl
@violinkenneth ňä, gray je medzi "normálnym" X-sexuálom a asexuálom, čiže občas sa môže stať, že ťa niekto sexuálne priťahuje. Potom je v tom asexuálnom spektre ešte demisexuál, to je keď ťa niekto sexuálne priťahuje až potom, čo sa medzi vami vytvorí nejaké puto (nemusí byť partnerské).
@tarassaco Totie internety so sexualitami a pohlaviami! Za mojích čias sme boli len buzeranti a normálni! Ja na počítačoch trávim tiež dosť času, ale moc sa nevyznám v takých tumblrových veciach, aj tam reblogujem len aesthetic veci. Dikes za edukatívne okienko.
@violinkenneth
Jedna švédska poslankyňa začala svoj prejav tým, že nepovedala len dámy a páni, ale aj oslovenia pre ďalších 29 genderov!
Gotta catch em all!
Podobne je to v dnešnej dobe aj s orientáciami!
@violinkenneth mňa to celkom baví také veci sledovať! Proste ako sa ľudia radi zaraďujú do takýchto skupiniek podľa pohlavia, sexuálnej príťažlivosti, romantickej príťažlivosti a ktovie ešte čoho. Mala som sa dať na nejaké humanitnejšie smery, nie bio a chem...
@violinkenneth na cirkevnej škole? To potom nesmiem takéto tvoje záujmy podporovať!
Inak, moje zdroje sú poväčšinou z môjho fejkového konta na instagrame, lebo som lenivá hľadať veci inde, takže ti asi veľmi nepomôžem.
@tarassaco Ale na evanjelickej...ničomu nerozumiem a prepadám tretí rok či koľko už z tejto náuky. AJ JA MAM FEJKOVÉ KONTO MY MÁME MOC SPOLOČNÉHO POČÚVAJ MA
@melancholik no... nikto ťa jednoducho sexuálne nepriťahuje. Môžeš mať vzťah, ale väčšinou len na romantickej úrovni. A taktiež... to, že si asexuál, nemusí hneď znamenať, že nemáš rád sex. Len jednoducho... nemáš tú potrebu mať ho s niekým. Myslím, že u každého je to trošku iné.
@tarassaco čiže po tej romantickej stránke si napríklad konkrétne ty akoby úplny romantik (taký v idealistickom prevedení) ale nutne teda sexuálne založený človek nie, aj keď nepovieš vyslovene že sex rada nemáš (pretože máš) ... len nejako sexuálnu potrebu nepociťuješ, skôr tú duševnú iba ? chápem to správne ?
@tarassaco ja som tieto veci skúmala veľmi kedysi a viedla kamoškám dlhé prednášky! a aj gray voláky som! aj fejkové kontá mám ale na instagrame nie ja som tieto veci čerpala z tumblru. aha koľko sme spoločné.
Asi 2. Potrebujem pri sebe muža, priťahuje ma po sexuálnej stránke aspoň o trochu viac ako žena. A príde mi to také proste vyrovnané a prirodzené... muž a žena. Cítim sa s mužom bezpečne a tak nejak submisívne. Ale čo sa týka ženy a sexuality s ňou, nemala by som s tým problém a poslednou dobou si viem predstaviť aj spolužitie a lásku zo ženou. Ale myslím že to by musela byť jedna žena z milióna, s tak úžasnou povahou, že až.... nemám rada faloš čo v sebe nesie väčšina z nás...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@violinkenneth a nie len my...
(trávim na internetoch priveľa času, nesúď ma )
Jedna švédska poslankyňa začala svoj prejav tým, že nepovedala len dámy a páni, ale aj oslovenia pre ďalších 29 genderov!
Gotta catch em all!
Podobne je to v dnešnej dobe aj s orientáciami!
Inak, moje zdroje sú poväčšinou z môjho fejkového konta na instagrame, lebo som lenivá hľadať veci inde, takže ti asi veľmi nepomôžem.
To bude isto tým poníkovským spojením!
o čo by bol môj život jednoduchší takto