malo moznosti =D ..ja by som sa spraval podla zakona "oko za oko" ..pokial by ma len provokoval nevidim dovod mu vlepit..zas ina vec je ked spomenie co len jednym zlym slovickom moju rodinu ..vtedy vybuchnem a nezastavi ma nic
záleží od stupnu vytočenia ae pravdepodobne by som hodila totalny ignor a tym ho do krvi vytočila arogantná príp. ironická poznámka a vybavené vysoke vytočenie ručne strucne ale to sa nestáva
Tak záleží od situácie. Nedávno sa mi napríklad stalo, že do mňa skákali nackovia len preto, že mám dlhé vlasy. Boli v niekoľko násobnej presile, takže som pre istotu ustupoval.
určite by som sa s nikým nebila.. (ledažeeeeeeeeeeee... ne ne... nikdy)
záviselo by to od stupna vytočenia, alebo podla toho kto by ma vytacal.. ale zrejme by som mu v klude nieco vysvetlila, keby to nepomohlo, odisla by som..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a kebyyyyyy ma fakt ze provokoval tak by som sa postavila a odsila som alebo ho jednoducho nejako zrusila
záviselo by to od stupna vytočenia, alebo podla toho kto by ma vytacal.. ale zrejme by som mu v klude nieco vysvetlila, keby to nepomohlo, odisla by som..