Adam mám už dlho vybraté, ale v poslednej dobe zvažujem Milo(slav). Alebo Martin, Radoslav.
Dievča asi Anna, Ema, Jaroslava a ešte sa mi páči Aurélia, ale to by ju v škôlke mlátili.
Neviem, pretoze nad detmi neuvazujem absolutne. Je to neprípustné aktuálne. A ak raz k tomu náhodou príde, tak to určite budem diskutovať s partnerkou, ale sám budem chcieť nejaké originálne, menej časté, z ktorého sa mu nebudú vysmievať.
Ch - Richard, Daniel, Lukas, Adrian
D - Gabriela, Kristina, Nella
Akoze sranda je, ze kedysi som dievcenske mala akoze na stopro vybrate a chalanske som nevedela vobec, a teraz chlapcenske viem urcite a pre dievcenske absolutne nie som rozhodnuta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Dievča: Trishe
Chlapca neviem, asi to bude musieť byť baba.
Dcéra ps104
Chlapec: Zatiaľ som zastal pri Viriónovi Bakteriofágovi
Dcéra: Potrat
Dievča asi Anna, Ema, Jaroslava a ešte sa mi páči Aurélia, ale to by ju v škôlke mlátili.
B: Nauzea
Keby bola chlapec, volala by sa Gregor Irtiš fakt.
D - Gabriela, Kristina, Nella
Akoze sranda je, ze kedysi som dievcenske mala akoze na stopro vybrate a chalanske som nevedela vobec, a teraz chlapcenske viem urcite a pre dievcenske absolutne nie som rozhodnuta