No zrejme by som chcel vedieť, v čom je problém a či s tým môžem niečo urobiť, a ak by ju to napriek snahe nadalej nebavilo, tak by som aspoň trval natom nech zachováme obojstrannú vernosť a že by som jej milenca netoleroval. Ale bolo by mi to určite ľúto, no ale snád by sa s tým dalo nejako žiť.
@mielikki brala som to z pohladu ak sa dvaja majú radi
Sex bez lásky existuje samozrejme taktiez aj láska bez sexu ale ak bude vo vzťahu s tým človekom
ak mi bude tvrdiť
Ľúbim ta ale sex s tebou sa mi nepáči alebo má nebaví . Tomu neuverim ...
bud ho už dávno prestala ľúbiť alebo si zamieňa svoje city , alebo mu chce povedať čo najšetrnejšie že ich vzťah konci
@obsession alebo to znamená, že proste na také veci nie je vo všeobecnosti, opäť @3
samozrejme, ak je všetko v pohode a zrazu nastane táto situácia, tak je tam dôvod na pochyby, ako opisuješ ty, ale inak platí to, čo som povedala
Hm ked tak rozmyslam vlastne ak by som raz v zivote mal mat partnerku tak by bolo najlepsie ak by bola skor asexualka lebo tak jasne ze so mnou by si toho moc neuzila
@obsession čo je na tom také neuveriteľné? Aj keby sme nebrali do úvahy ľudí, ktorých proste nebaví/nezaujíma sex ako taký, môžu mať napríklad ľudia úplne iné preferencie, čo sa týka sexu, aj keď sa majú radi. Aj keď bude na oboch stranách ochota sa prispôsobiť, tak si to aspoň jeden neužije tak, ako by chcela.
A ešte inak odpoviem konkrétne na otázku z fóra
Ako by som zareagovala ?
No ... bola by to dobrá “ rana “. Všeličo by mi prebehlo hlavou .
Možno žeby aj moje sebavedomie kleslo pod bod mrazu ... napriek tej sľubovanej láske , mne by to fakt vadilo ...
@obsession presne tak, neexistuje ziadne univerzalne pravidlo. Preto si myslim, ze by to zaviselo aj od konkretnej situacie, bola som v takom vztahu, vtedy mi to nijak vyrazne nevadilo, celkovo, v mojom zivote nie je sex prioritou. Keby sa mi to stalo znovu, sudila by som podla konkretnej situacie.
A hej, keby to dakto povedal mne, tak by som bola asi trochu smutna, ale snazila by som sa to riesit, uprimnou diskusiou o preferenciach a tak.
@obsession ja to tak napr mám... mam stabilný vzťah všetko v najväčšom poriadku ale sex fakt nevyhľadávam. Nebaví ma, nezaujíma, niečo ako " asexual " ale asi nie taký typický. Stále musím byť ovesená na chlapovi, musím ho držať stále za ruku v noci natisnutá pod jeho pazuchou ale sex fakt nie to len tak, občas...
tak..bolo by mi to ľúto a kus by mi to dodžubalo (už i bez toho nabúrané) sebavedomie, ale snažila by som sa zlepšiť a ak by to stále bolo na figu, tak asi nič..koniec. Cítila by som sa dosť zle, keby neviem uspokojiť svojho chlapa
Tak asi by záležalo či ho sex nebaví vo všeobecnosti alebo iba so mnou. Ak iba so mnou, tak by som hľadala dôvod. Myslím, že keď obidvaja chcú, tak si nájdu cestu a keď nie a jednej strane to chýba, tak bohužiaľ, nie sme kompatibilní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
celá jedna orientácia (a jej odtienky) sú o tom
(extrémne zjednodušene)
Vsetko so sebou veľmi úzko suvisi lebo ak miluješ tak aj túžiš ...
Ak vznika takýto “problém “ lásku si nahovárame.
Zamieňame významy slov “mat rad a ľúbiť “
a to, že je vo všeobecnosti považovaná kombinácia za ideál, ešte neznamená, že to nevie existovať i separátne
(viď @3 )
Sex bez lásky existuje samozrejme taktiez aj láska bez sexu ale ak bude vo vzťahu s tým človekom
ak mi bude tvrdiť
Ľúbim ta ale sex s tebou sa mi nepáči alebo má nebaví . Tomu neuverim ...
bud ho už dávno prestala ľúbiť alebo si zamieňa svoje city , alebo mu chce povedať čo najšetrnejšie že ich vzťah konci
samozrejme, ak je všetko v pohode a zrazu nastane táto situácia, tak je tam dôvod na pochyby, ako opisuješ ty, ale inak platí to, čo som povedala
Ja len s jedným súhlasím , že je to vždy o osobných preferenciách
Žiadne fixne pravidlo neexistuje pokial ide o takuto situáciu ...
Nejak sa to vyriešilo keď sme si dovolili že sa budeme stretávať s inými ľuďmi a odvtedy sa to nakoplo i u nás a už nemáme ten problém
Ako by som zareagovala ?
No ... bola by to dobrá “ rana “. Všeličo by mi prebehlo hlavou .
Možno žeby aj moje sebavedomie kleslo pod bod mrazu ... napriek tej sľubovanej láske , mne by to fakt vadilo
...
A hej, keby to dakto povedal mne, tak by som bola asi trochu smutna, ale snazila by som sa to riesit, uprimnou diskusiou o preferenciach a tak.
nie
nie
nie
a nie
pre mna osobne v ziadnom pripade, uplne beriem, ze ini ludia s tym mozu byt okej, ale.. fu