Kde vas chalan pocka s kyticou a vezme vas na super veceru a odprevadi vas potom az domov. Situacia je taka ze to je uplne prve rande, este nikdy ste sa pred tym nevideli. Prislo by vam to mile alebo skor natlakove/creepy? Zaujimali by ma vase nazory
@warble uplne rozmyslam nad tou kyticou, ze ako to bude vyzerat. Mal by som potom tie kvety vlacit po meste ja, alebo ona? Mame si potom pytat vazu na vodu? Pride mi to mile ale strasne neprakticke
Stačí aj jeden kvietok úplne, kytice by som sa asi zľakla a keď ju ešte nepoznáš, tak ani nevieš či náhodou nie je alergická na peľ. A ísť na tú večeru aj s celou kyticou-čo ja viem... Nevedelaby som kam s ňou. Nechaj si to radšej na prvé výročie
Jezus a Mária, to ako pri pytačkách...
na prvé rande sa nič nenosí, pozýva sa do párku a potom do cukrárne, všetko ma svoj čas...
musíš pomaličky na ľaňku, ináč sa ti vyplaší a oblížeš si labu...
len tak zo zvedavosti, co od toho cakas? predpokladam, ze vztah. a co ocakavas od vztahu, ktory planujes zalozit na jej sympatii k tvojej snahe ziskat si jej sympatie? tato schema nevydrzi, ty si ziskas jej sympatie, prestanes sa snazit, cim ona pride o to, co si oblubila. pride stereotyp a koniec. teraz uz nemozes povedat, ze si nepoznal rizika. kazdopadne, celkom by ma zaujimalo, ako presne si predstavujes, ze sa to touto metodou moze podarit
@notme velmi pekny koment s dobrymi argumentmi. Ano, dufam vo vztah pricom netusim ci sa mi aj na zivo to dievca bude pacit. Tak naozaj, preco sa tolko snazit? Z mojho pohladu prvy dojem dva razy neurobis. Ale na veceru na prve rande chodievam vzdy (mam to proste rad) Len ma teraz zaujima ze ci kytica, alebo asi lepsie povedane jeden kvet nie je az prilis vela / gyc. Inak vo vztahu nosievam kvety vo vsedne dni len tak, pre potesenie. Prave preto som zalozil tuto temu aby som zistil ako to vnimaju samotne zeny
Na mňa by to pôsobilo trošku odstrašujúco. Podľa mňa na prvom rande (hlavne keď sa tí dvaja osobne nepoznajú) úplne stačí, keď si zájdu niekam do čajovne, kaviarne (ja napr. nerada jem pred druhými a ešte byť pri konverzácií obmedzovaný plnými ústami, no nič moc). Celá kytica mi tiež príde prehnaná, ale jedným kvietkom nič nepokazíš. A odprevadenie až pred dom je milé a pozorné na každom rande.
je uplne jedno, ako to vnimaju zeny, ide o to, ako to vnimas ty a v druhom rade ona. chces vztah, v ktorom sa budes musiet pretvarovat? ako dlho to asi tak vydrzi po tom, co prvotna zamilovanost vyprcha...? tvoj nazor, nech uz je akykolvek, by mal byt v sulade s tym jej. ak nieje, nevesti to nic dobre. dalsia vec, "dobry prvy dojem" nieje taky univerzalny pojem, ako sa moze zdat. samozrejme, ze su iste hranice (ked dojdes otrhany a smradlavy, tak asi nezabodujes u nikoho, bez ohladu na osobne preferencie), no okrem toho je to velmi subjektivne. velmi dobre si viem predstavit taku babu, ktorej by sa take nieco nesmierne pacilo a v jej ociach by si sa stal polobohom, no tiez aj taku, pre ktoru by si bol pateticky tryhard a nedala by ti sancu. ale vsetko toto je v podstate len kvetnato povedane "bud sam sebou". ono to tak vazne funguje. funkcne vztahy su tie, ktore vznikli spontanne, bez akejkolvek pretvarky ci natlaku. zvysok sa rozpadne tesne po tom, co vasne vychladnu a pretvarka ta prestane bavit. osobne som sa velmi rychlo naucil, ze hrat sa na nieco k nicomu nevedie, no poznam kopu ludi, ktorym to stale nedoslo a celkom slusne sa bavim pri kazdom ich novom objave, zvlast ked im o par mesiacov mozem povedat "ja som ti to vravel"
inak sorry, ze tento spam vysiel prave na tvoje forum, ale dnes mam akusi ukecanu naladu
Moj osobny nazor?
1. Neprijala by som ponuku na "rande" od cloveka ktoreho som nevidela/nestretla
2. Pod pojmom "super vecera" si predstavim nieco dost..ako by som to..luxusne co by mi prislo prilis aj pri dalsich stretnutiach+nemam rada ked ma niekto pozyva, plati
3. Kvety su sice krasne ale citila by som sa asi zvlastne alebo by som nevedela ako to prijat a vseobecne mam zvlastny pocit ked mi niekto da darcek ked nemam sviatok
4. Ja nerada niekoho vleciem domov takze keby ma odprevadil domov tiez by som bola nesvoja
5. Bez ohladu na to ze tvoj scenar znie naozaj celkom pekne v mojom pripade to teda asi nie je realne a pravdepodobne sa to nikdy nestane a pokial ano bude to (pre mna) desive a budem v rozpakoch
Takze pekne bud sam sebou a uvidis ako zareaguje ona
nieee, kvety vôbec nie! veď ich potom bude musieť zo sebou nosiť, bude to v reštaurácii zavadzať....ja neviem, mne by to bolo celé také trápne, na druhé rande by som už určite neprišla, aj keby si bol strašne super, lebo by som sa bála, že zase donesieš nejakú kyticu a ja by som ju potom musela nosiť po meste a tváriť sa, že sa mi to páči...
ani ten jeden kvietok jej nenos!
proste, na prvé rande jej vôbec nič nenos, hlavne, keď ju ani poriadne nepoznáš..je to divné
zľakla by som sa....ine by možno bolo keby sa obaja poznáte a obaja viete, že nejaká iskra už prešla .....ale keď to je prvý raz chápala by som to ako istý druha natlaku na mňa, niečo v zmysle "Dám ti krásnu kyticu, luxusnú večeru, urobím všetko preto aby si sa cítila v bezpečí odprevadím ťa domov a ak po tom všetkom povieš, že na druhé rande nepôjdeš tak mi povedz čo som pokazil, veď som urobil všetko ako z rozprávky ty nevďačná pi...?" (myslím, že ja by som to takto cítila od daného muža) ................a potom sú ešte ženy ktorým sa to bude veľmi páčiť ktoré miluju pozornosť darčeky a podobne a prídeš na druhé rande a budu opäť niečo čakať a viac a viac ....a taku si tiež na krk asi nikto nechce zavesiť ........ja by som začala jemne pomaly nič drahé ale aby ste videli či sa spolu cítite dobre
Asi to nemusí byť hneď veľká kytica, možno jeden kvet alebo iná maličkosť čo má rada, čo ju poteší.. Hlavne na to musím mať rozumný dôvod. Ale ak naše priateľstvo (ako základ dobrého partnerského vzťahu) beriem vážne, tak si nejaký dobrý, rozumný dôvod viem nájsť. Ja zvyknem ženám darovať napr. bielu ružu.
A tak isto ju odprevadiť domov, ak mi to dovolí, nie je nič zlé. Taká vec by mala byť u zrelého muža - džentlmena, samozrejmá.
@smajlo20@23@44 čítam, že ste sa nevideli, znamená to, že si už dlhšie píšete? Viete o sebe niečo? Lebo to by som vynechal i kvety, resp. by som ju nebral ako ty zvykneš, že na večeru. To mi skôr príde silené. Bojovať o jej srdce musíš aj tak celý život, takže na takéto zážitky bude ešte čas.
Nie som na tieto zoznamovačky cez net, a keď už, tak sa niekde len tak stretnúť na verejnom mieste. Povedzme teraz sú v mestách i vianočné trhy, alebo pri nejakom inom zážitku kde sa dá rozprávať...
hlavne kyticu ci aj jeden kvet nechaj doma, ja by som sa citila trapne aj za teba, plus by si mi pripadal ako posledny zufalec a ak by si mal este oblek, tak zbohom :// A to som romantik, ale vsetko chce cas
Urcite by mi to prišlo ako nátlakové keďže ste sa ani nevideli to je jak z filmu asi by som sa zlakla nechaj si to na neskor ked sa budete uz viac poznat a uvidis z jej strany sympatie vtedy by sa potešila ale teraz pochybujem
Wtf mna by kvetina velmi potesila ale jedine ak by si dosiel autom lebo vlacit ju potom 3 hodiny by ma nebavilo, a vecera je podla mna ovela lepsia ako sediet na kave 2 hodiny, aspon sa najem dobre
Skor obed, nez vecera (je to nelogicke, ale je to pre mna menej divne a natlakove) a kvet na prve rande je uplne zbytocny. A "bud sam sebou" je kazdopadne super rada
@smajlo20 jeden kvet bohate staci, spytaj sa,dotycnej ake kvety ma rada....vecera je super napad, ak aj ona chce jest....vacsinou staci kava, ak ste sa este nevideli. Ak vecera, tak prosim nech to nie je mekac haha
Dám jednu vážnu. Dievčatá si často pri jedení zakrývajú ústa a nerady sú keď ich iní sledujú pri tom. Kvety samozrejme odovzdas ako sa stretnete a pokiaľ idete do restiky, tak je to v pohode. Ale vážne len jeden kvet, neukazuj jej, že si bohatý, takisto jej môžeš povedať, nevedel som či sa ti bude páčiť tento kvet, tak som zobral len jeden. Kytice sa dávajú manželkám a oslavenkynam.
1 - este sme sa nevideli ale dlho si piseme
2 - nikdy v zivote som na prve rande nepriniesol kvety. Zaujimalo ma len to, ako by ste zareagovali. Je skvele vediet ze polovica z vas je urcite proti a polovici sa to paci. Vysledok: kvety ostanu v kvetinarstve
3 - na veceru ideme preto, lebo mam problem sediet 2 hodiny na kave a nechce sa mi mrznut na vianocnych. Navyse ak si nebudeme sympaticky tak aspon jedlo bude vynikajuce plus sme sa na tom obaja dohodli, takze klud
@smajlo20 kvety nie su zly napad vzdy potesia ale miesto kytice by som zvolila len jeden taky nevinny maly roztomily kvietok... aj prejsst sa peso domov je mile... ale nesla by som na prve rande asi do restauracie.. je pravda ze vzdy je aspon mne zozaciatku trapne pred dotycnym clovekom jest
mne sa to stalo aj ked ja som to ako rande nebrala a chalanovi som to aj vysvetlila prislo mi to mile, dal mi malu kyticku a k tomu aj knihu ako darcek. lenze on bol ten typ chlapa co to robia za jedinym cielom.. dostat babu do postele. A ne, nevyslo mu to
je to mile ale len ked za to nic prevratne necakas
No mne by to prišlo ako moc, najmä pokiaľ sa vôbec nepoznáte a odprevádzanie domov nemám rada od ľudí, s ktorými sa moc nepoznám predsa len chcem mať ako také súkromie Za mňa keď kvety, maximálne jedna ruža, luxsná večera načo, možno niekde dobre vínko, pokecať trošku sa spoznať a to odporevadenie za mňa isto nie. Prešla som si niečim podobným a prišlo mi to od toho chalana ako hrozný nátlak, strašne stiesnená som sa cítiila a jasne, že z toho vzťahu nakoniec ani nič nebolo pomaly niekedy ďalej zájdeš
asi by som sa ho strasne zlakla a uz by som sa mu nikdy neozvala a neodpovedala na jeho pripadny kontakt. holt, degeneracia nasej doby..
bojime sa elegancie, galantnosti, slusnosti, romantiky, lebo sa to dnes uz "nenosi" a "nie je to moderne" a je to "ine" a "cudne"..
a dala by som si za to najradsej po hlave. ale proste fakt by som sa ho bala, a aj keby som sa snazila v hlave sa ubezpecit ze "nie, ved co ked je naozaj taky, naozaj jedinecny, "staromodny", mily, vychovany, galantny..co ked je to ten, co kazda ho chce a co ked nie je chory ani uchylny a nechce ma zabit na druhom rande..", asi by sa musel velmi snazit aby som tomu uverila.
Hej ked ju nepoznáš je to nevhodne a divné, @emulienkaa Ježiš, typická žena, vy ženy ste strašne paranoidne, akože súhlasím ze je to divne aké to je asi tak všetko, kedy pochopíte ze nik cudzí vás znasilnovat len tak nebude ( aspon tu na SR nie, nie sme na Ukrajine ani v Bangkoku ani v Holandsku ) lebo ani neviem koľko za to je tuším az 8 rokov natvrdo. ako nic v zlom ale to je na psychológa alebo skor na psychiatra
hmm..na prve rande mi to pride trochu prehnane, skor by som zvolila nejaky malinky darcek, napriklad jeden kvietok ta vecera mi pride tiez fajn, ale tak nezavolala by som ju hned na nejaky super luxus do Savoyky vsak este ani nevies, co z toho vznikne, ci sa jej zapacis aj nazivo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
na prvé rande sa nič nenosí, pozýva sa do párku a potom do cukrárne, všetko ma svoj čas...
musíš pomaličky na ľaňku, ináč sa ti vyplaší a oblížeš si labu...
inak sorry, ze tento spam vysiel prave na tvoje forum, ale dnes mam akusi ukecanu naladu
1. Neprijala by som ponuku na "rande" od cloveka ktoreho som nevidela/nestretla
2. Pod pojmom "super vecera" si predstavim nieco dost..ako by som to..luxusne co by mi prislo prilis aj pri dalsich stretnutiach+nemam rada ked ma niekto pozyva, plati
3. Kvety su sice krasne ale citila by som sa asi zvlastne alebo by som nevedela ako to prijat a vseobecne mam zvlastny pocit ked mi niekto da darcek ked nemam sviatok
4. Ja nerada niekoho vleciem domov takze keby ma odprevadil domov tiez by som bola nesvoja
5. Bez ohladu na to ze tvoj scenar znie naozaj celkom pekne v mojom pripade to teda asi nie je realne a pravdepodobne sa to nikdy nestane a pokial ano bude to (pre mna) desive a budem v rozpakoch
Takze pekne bud sam sebou a uvidis ako zareaguje ona
ani ten jeden kvietok jej nenos!
proste, na prvé rande jej vôbec nič nenos, hlavne, keď ju ani poriadne nepoznáš..je to divné
Aj ta vecera sa mi zda trochu moc, hlavne neprakticka - zeriem, tak mam zamestnanu tlamu aj oci aj ruky aj mysel. Na to spolocnikov ne potrebujem.
...ale nezúfaj...môžeš na večeru pozvať nás všetkých čo sme ti poradili a aj nám kvety môžeš dať!
A tak isto ju odprevadiť domov, ak mi to dovolí, nie je nič zlé. Taká vec by mala byť u zrelého muža - džentlmena, samozrejmá.
Nie som na tieto zoznamovačky cez net, a keď už, tak sa niekde len tak stretnúť na verejnom mieste. Povedzme teraz sú v mestách i vianočné trhy, alebo pri nejakom inom zážitku kde sa dá rozprávať...
WTF
lel, mne by to bolo nepríjemné aj keby sme sa predtým už videli, poznali a neviem čo ešte
ak je toto tvoje prirodzene správanie tak to sprav a mozno sa jej zapáčis
ak to chces ale robit len aby si sa jej votrel tak sa na to rovno vykašli.
1 - este sme sa nevideli ale dlho si piseme
2 - nikdy v zivote som na prve rande nepriniesol kvety. Zaujimalo ma len to, ako by ste zareagovali. Je skvele vediet ze polovica z vas je urcite proti a polovici sa to paci. Vysledok: kvety ostanu v kvetinarstve
3 - na veceru ideme preto, lebo mam problem sediet 2 hodiny na kave a nechce sa mi mrznut na vianocnych. Navyse ak si nebudeme sympaticky tak aspon jedlo bude vynikajuce plus sme sa na tom obaja dohodli, takze klud
Dakujem za vsetky vase prispevky
Zeny chcu od toho mileho, na pohlad hambliveho chlapca aby ich vyplieskal v posteli a ukazal im kto je panom domacnosti.
Sak logicky predsa.
je to mile ale len ked za to nic prevratne necakas
bojime sa elegancie, galantnosti, slusnosti, romantiky, lebo sa to dnes uz "nenosi" a "nie je to moderne" a je to "ine" a "cudne"..
a dala by som si za to najradsej po hlave. ale proste fakt by som sa ho bala, a aj keby som sa snazila v hlave sa ubezpecit ze "nie, ved co ked je naozaj taky, naozaj jedinecny, "staromodny", mily, vychovany, galantny..co ked je to ten, co kazda ho chce a co ked nie je chory ani uchylny a nechce ma zabit na druhom rande..", asi by sa musel velmi snazit aby som tomu uverila.
@emulienkaa Ježiš, typická žena, vy ženy ste strašne paranoidne, akože súhlasím ze je to divne aké to je asi tak všetko, kedy pochopíte ze nik cudzí vás znasilnovat len tak nebude ( aspon tu na SR nie, nie sme na Ukrajine ani v Bangkoku ani v Holandsku ) lebo ani neviem koľko za to je tuším az 8 rokov natvrdo. ako nic v zlom ale to je na psychológa alebo skor na psychiatra