Zamestnať všetkých "čiernych spoluobčanov" aby pracovali na nás bielych.
Ako vieme, tak opačne to funguje. Otočiť to naopak by nebol taký problém pri menšej vzbure.
ako prvé by som zlepšila podmienky pre podnikateľov, najmä znížením odvodov za zamestnancov, to by malo veľký vplyv na zvýšenie zamestnanosti. a zrušila tie poplatky, ktoré po novom musia platiť aj stratoví živnostníci
@10 haha. väčšina študentov by nemohla potom voliť.
a inak prečo si všetci myslia, že len dôchodci volia Fica? poznám veľmi veľa mladých v mojom veku, ktorí volia Fica.
Ja by som hlavne zjednodusil podnikanie pre mladych a studentov.. Nechapem naco si ma napriklad student podnikatel platit socialne odvody. Dalej by som zrusil danove licencie v prvych 5 rokoch. A omedzil odbory tak ako zo bolo za pravicovych vlad. A zrusil by som povinne vzdelanie u zivnosti. Nahradil by som zo povinnostou vyhlasit, ze splnas vsetky odborne predpoklady. Lebo mnoho napr remeselnych zivnosti je dnes problem zalozit pretize ani jede z uvedenych odborov sa uz desat rokov nikde neuci. Bolo by to lepsie ako tlacit peniaze a ziakov na odbory ako pastier, mliekar atd.
Hej a este by som uplne zrusil odvody na studentov dohodarov pretoze to je najlepsi sposob ako ziskat prax a pracovne navyky a je to pre stat lacnejsie ako vsetky dalsie opatrenia na podporu zamestnanosti mladych
ja si myslím, že nápadov je dosť a každý by mal teda robiť to, čo vie.
ja sa napríklad vyznám v oblasti pedagogiky, keby to bolo na mne (a mojich rodičoch, ktorí ma zasvätili!), tak zmením školstvo od úplných základov. ale nebudem sa angažovať v niečom, do čoho sa nevyznám, že?
Vysťahoval by som všetkých nepracujúcich rómov, ktorí len okrádajú štát a previezol ich na opustený ostrov niekde ďaleko od nás, kde by žili s toho, čo by si sami vyprodukovali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Menej kradnutia.
Ako vieme, tak opačne to funguje. Otočiť to naopak by nebol taký problém pri menšej vzbure.
» www.mojevideo.sk/video/1ebce/pre...
a inak prečo si všetci myslia, že len dôchodci volia Fica? poznám veľmi veľa mladých v mojom veku, ktorí volia Fica.
No inak by som sa urcite conanviac popasoval s rodinkarstvom a korupciou to bude asi najvacsi problem na slovensku.
ja sa napríklad vyznám v oblasti pedagogiky, keby to bolo na mne (a mojich rodičoch, ktorí ma zasvätili!), tak zmením školstvo od úplných základov. ale nebudem sa angažovať v niečom, do čoho sa nevyznám, že?